OMG: hottie Noah Centineo gaat met deze Riverdale girl in een film spelen

News door Esther

Iedereen is helemaal verliefd op Noah Centineo (wij ook!) sinds hij in de film To All The Boys I've Loved Before speelde. Logisch, want hij is gewoon super cute. Enne, hij gaat dit jaar in een andere film spelen met niemand minder dan Camila Mendes. Jep, je favo girl uit Riverdale en Noah in één film. Dat moet vast en zeker geweldig worden! 

Stand-in
Noah en Camila zullen te zien zijn in de film Stand-in. En als je To All The Boys I've Loved Before geweldig vindt, dan wil je deze film ook zeker gaan zien. De film gaat namelijk over Brook (Noah), een jongen die een dating app maakt om geld te verdienen zodat hij naar de universiteit kan. Met de app kan je hem als stand-in boyfriend inhuren. Maar je raadt het vast al: hij wordt uiteindelijk verliefd. Hopelijk op Camila *heart eyes*. 

Release
Het is jammer genoeg nog niet helemaal bekend wanneer de film te zien is, maar er wordt gezegd dat hij dit jaar nog uitkomt. Whoehoee! In april waren ze namelijk al klaar met filmen. Ben jij ook zo benieuwd naar deze film en heb je The Boys I've Loved Before al gezien?

 

Een bericht gedeeld door Laura (@lauramarano) op

Bron: Seventeen.com | Beeld: Gettyimages