Lifestyle

Ugh! 7 herfst struggles die alle meiden begrijpen

De koude dagen komen steeds dichterbij. Met onze gebruinde snoetjes moeten we weer aan de bak, op naar werk of school. Terwijl we afscheid hebben genomen van de warme zomerdagen, worden we verrast door het wispelturige en vooral koude Nederlandse weer. Wij daarom hebben voor jou de zeven meest voorkomende struggles op een rijtje gezet die je sowieso tegenkomt tijdens het koude weer.

1. Vergeten hoe koud het is
Het ziet er zonnig uit als je naar buiten kijkt. Met enthousiasme trek je een lange broek en een shirt met korte mouwen aan. Een jas neem je niet mee omdat het er naar uit ziet dat de zon lekker schijnt. De laatste beetjes van je summer tan zijn gelukkig nog te zien. Eenmaal buiten heb je verschrikkelijk veel spijt dat je geen jas hebt meegenomen. Rillend van de kou ren je terug naar binnen om die toch nog even te halen.

2. Je hele zomer-garderobe omgooien
De meest vervelende klus die je maar kan bedenken. Met pijn in je hart heb je de afgelopen weken je zomerkleding achterin je kast opgeborgen en heb je de oude kerst-sweaters er weer uit gevist. Nú komt de echte struggle, het is te warm voor een winterjas maar te koud voor een vestje. Ugh… Dan maar drie lagen over elkaar aan.

3. Te warm gekleed
Herfst is niet alleen onvoorspelbaar qua regen maar al helemaal qua temperatuur. Als je buiten kijkt ziet het er niet veelbelovend uit, eenmaal buiten lopen de zweetdruppels over je voorhoofd heen. Met een zucht stroop je je mouwen op, het wordt dus zo’n dag..

4. Een tas vól met kleding
Omdat het weer zo onvoorspelbaar kan zijn heb je voor de zekerheid een vestje bij je, en een sweater, een spijkerjack en een leather jacket. In de ochtend draag je je sweater met je leren jas, terwijl je ’s middags niet snel genoeg alles uit kan trekken omdat je het bloedheet hebt. Nog geen uur later komen de grijze wolken weer op en begint het te miezeren, snel weer omkleden!

5. Minder energie en tijd
Omdat we weer naar de donkere dagen gaan wordt het ook sneller donker. Hierdoor wordt het soms lastig om al je plannen in een dag rond te krijgen. Ontbijt, hond uitlaten, school, werk en vervolgens wil je nog sporten. Eenmaal thuis heb je je sportkleren aangetrokken en op weg naar de deur kijk je nog even uit het raam, heb je echt zin om in het donker te zitten koukleumen? Een cheat day is niet erg toch? Lekker op de bank kruipen met een warme bak popcorn en een Netflix-serie.

6. Welke serie moet je kijken
In het najaar komen er ontzettend veel nieuwe series en nieuwe seizoenen uit. Bijna te veel om op te noemen, maar welke moet je als eerst mee beginnen? Een gloednieuwe serie of het nieuwe seizoen van je favoriete serie? The struggle is real…

7. Alles is grijs en grauw
Naast al het gemompel en gechagrijn ziet het er buiten ook niet gezellig uit. In plaats van het vrolijke zonnetje zie je alleen maar grijze wolken met af en toe een regenbui. Stuk voor stuk komen er druipnatte mensen langs gesjokt waar de vrolijkheid ver te zoeken is. Eenmaal thuis is het pikkedonker, je werpt een blik naar de klok. Say what? Maar het is pas half vijf!

Naast het feit dat het steeds donkerder en kouder wordt komen de feestdagen ook steeds dichterbij. De winkels worden gevuld met pepernoten en chocoladeletters en kerstballen. De donkere straten worden verlicht door de schattigste kerstlichtjes en voor je het weet is Mariah Carey niet meer van de radio weg te denken. Zo erg is het toch niet he, die donkere dagen.

heb je ook wel eens last van een middagdip? lees dan dit artikel

Bron: Style Today,Trend Alert, Lace up | Beeld: Unsplash

Must reads 👀