Food

7 dingen moet je nóóit moet bestellen bij deze fastfood restaurants

McFlurry’s, kipnuggets of een lekkere Big Mac… Bijna iedereen eet tijdens een cheat day weleens iets bij een fastfoodketen, en dat mag best. Maar wist je dat je bepaalde dingen beter niet kunt bestellen? In dit artikel lees je wat je beter kunt skippen. Wij wisten dit nog niet…

Subway

Broodje met geroosterde kip? Deze slaan wij toch liever over, want de ‘ovengeroosterde’ kip komt gewoon rechtstreeks uit de magnetron. ‘Dan maar tonijnsalade…’ Of toch niet? De tonijn-sandwiches bestaan namelijk voor 80% uit mayonaise. 

Burger King

Als je weinig tijd hebt, maar toch even snel iets bij Burger King haalt. Tip: bestel dan geen broodje met kip of een salade. Een medewerker vertelt dat de kip eeuwig kookt en weinig wordt besteld. Dus negen van de tien keer liggen ze er al uren, wanneer er één besteld wordt.

Starbucks

Bestel nooit iets uit het ‘geheime’ menu. Niemand weet wat er in een Snickerdoodle Frappuccino zit, als het niet op het ‘normale’ menu staat. 

McDonald’s

Er staan verschillende ‘McDonald’s hacks’ op het internet. Zo zou je bijvoorbeeld een hambuger zonder de augurk of een McKroket zonder saus moeten bestellen, zodat je zeker weten een verse krijgt. Je moet namelijk véél langer wachten dan de persoon met wie je in de Mac bent. Terwijl hij of zij het hele voordeelmenu al naar binnen heeft gewerkt, komt jouw bestelling eindelijk aan… 

Verder kun je hier ook beter geen gegrilde kip bestellen, want een medewerker biechtte op dat hij tijdens zijn shift van vier uur weleens vergat de oude kip te verwisselen voor nieuwe. Iek!

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀