Dit is de reden waarom Donny Roelvink en Amijé uit elkaar gingen

News door roos

Voor alle Temptation Island VIPS-fans onder ons is het een lange tijd onduidelijk gebleven. Wat hield Donny ons toch in spanning en wat liet 'ie ons met vragen achter na de laatste aflevering... Heeft hij nou wel iets met Danique gedaan? Is hij nog samen met Amijé? Of heeft hij nu een relatie met Danique? Wij hebben het antwoord voor je.

Donny en Amijé
Misschien wel het meest besproken stel van Temptation Island VIPS: Donny Roelvink en Amijé. Hoewel Donny zich de eerste dagen op het eiland keurig gedroeg, werd het voor hem de laatste dagen erg moeilijk gemaakt door verleidster Danique. Na de laatste aflevering leek het erop dat er niets is gebeurd tussen Donny en de verleidster, maar toen de twee later intiem gespot werden waren we toch wederom confused. In de aflevering hoe het met de koppels gaat na Temptation Island VIPS bleek later dat Donny en Amijé toch een punt achter de relatie hebben gezet, maar of Donny ook daadwerkelijk was vreemdgegaan bleef de grote vraag. Benieuwd naar het antwoord? Dat lees hier. Maar de allerbelangrijkste vraag is nog steeds onbeantwoord. Is Donny nog steeds vrijgezel of is 'ie inmiddels alweer van de markt? Lees hieronder het antwoord.

Sorry ladies, helaas is Donny op dit moment hartstikke bezet. Hij is terug bij zijn liefje Amijé en besefte dat hij toch niet zonder haar kon vertelt hij in een video op zijn eigen kanaal samen met broer Dave. Donny vertelt openhartig over de breuk die volledig van zijn kant kwam. Donny was nog steeds gek op Amijé, maar had even tijd nodig voor zichzelf omdat hij 'in een best wel heftige wereld was terechtgekomen.' Daarnaast voegde hij eraan toe 'Ik wou de man zijn die Amijé verdient, maar die kon ik op dat moment niet zijn' aldus Donny.

Beeld: Brunopress