Celebs

Eindelijk: Dit is het overzicht met alle kandidaten van Expeditie Robinson 2018

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim en Kanye die mogelijk nú al bezig zijn met een vierde kindje, té schattige kiekjes van Monica Geuze’s baby Zara-Lizzy en ein-de-lijk zijn alle kandidaten van Expeditie Robinson 2018 bekend gemaakt.

View post on Instagram
 

Eindelijk is het zover, alle kandidaten van Expeditie Robinson 2018 zijn bekend. Wat werden we lang in spanning gehouden! Steeds doken er nieuwe schimmen op en bleven wij achter met een raadsel. Nadat vorige week kamp Zuid bekend werd gemaakt, volgde het kamp van de ‘onbekenden’ en nu mogen ook eindelijk de kandidaten van kamp Noord hun geheim onthullen. Wij zetten nog even de namen van kamp Zuid en Noord voor je op een rijtje:

Kamp Zuid: Nienke Plas, Jody Bernal, I am Aisha, Steven Brunswijk, Donny Roelvink Josylvio en Corry Konings.
Kamp Noord: Stijn Fransen, Tony Junior, Jonny Kraaijkamp jr., Toin van Peperstraten, Loiza Lamers, Gregory Sedoc en Famke Louise.

View post on Instagram
 

Hoewel we allemaal dachten dat Expeditie Robinson onze Dave volledig op het rechte pad heeft gezet, lijkt hij nu eventjes de afslag gemist te hebben… Afgelopen week werd Dave namelijk aangehouden door de politie en dat was niet omdat hij zijn knipperlicht was vergeten aan te doen. Dave reed namelijk met 180 per uur over een weg waar hij maar 100 kilmoter per uur mocht rijden. De politie zette de achtervolging in waarop Dave middenin een tunnel stopte en tegen een agent begon te schreeuwen. Daarna stapt hij doodleuk weer in en sjeesde hij er weer vandoor. Wat bleek? Dave had iets te diep in het glaasje gekeken voordat hij achter het stuur kroop en eindigde in een avondje op bureau. Wij hopen dat de oude Dave zich snel herpakt ;-).

Watch on YouTube

Ben jij groot fan van Holland’s Got Talent? Kijk dan deze maand eens America’s Got Talent, een BN’er heeft het namelijk tot de halve finales geschopt. Wooohoo! Niemand minder dan Glennis Grace heeft het voor elkaar gekregen om zich te plaatsen in de halve finale en wij zijn stiekem best wel trots. De halve finales vinden plaats op 4 en 11 september. Kijken dus!

View post on Instagram
 

Het is alweer een tijdje geleden dat Monica Geuze is bevallen van haar eerste dochtertje Zara-Lizzy. Geef toe, wat is het ook een schatje… Monica kan niet stoppen met het delen van kiekjes van haar kersverse dochtertje en wij snappen wel waarom… Monica doet niet aan zwangerschapsverlof en blijft gewoon doorvloggen (yay!) en ook daar smelten wij minutenlang weg bij de schattige baby. Awh!

View post on Instagram
 

Nog meer mommy news! Zoals we allemaal weten is Kim Kardashian nog niet zo lang geleden moeder geworden van een dochtertje, Chicago. Als je het leven van de Kardashians een beetje volgt weet je ook dat Kim en Kanye graag nog een vierde kind willen. Zelf kan Kim niet zwanger worden, maar er gaan geruchten dat het stel de (laatste) embryo al snel willen laten implanteren bij een (nieuwe?) draagmoeder. Zelf hebebn de twee nog niks aangekondigd, maar dat betekent niet dat wij alvast lekker mogen speculeren over de naam van het vierde kindje.

Bron: show.nl, rtlboulevard.nl, tmz.com, mirror.co.uk, rtl.nl | Beeld: Brunopress

Must reads 👀