Lifestyle

7 dingen die je herkent als je gaat online daten

Heb je de prins(es) op het witte paard nog steeds niet gevonden en heb je bijna de zoektocht opgegeven, maar wil je het toch nog een allerlaatste kans geven door middel van een datingsite? Dan herken jij deze zeven dingen vast en zeker als jij online op zoek wil gaan naar de love of your life.

1. Je twijfelt heel erg
Je twijfelt enorm of zo’n datingsite wel echt iets is voor jou, want je bent wel op zoek naar een lover en niet een eendagsvlieg. Just go for it girl, want wie weet zit jouw toekomstige lover ook wel serieus te zoeken via een datingsite. Als je het niet probeert, dan weet je het nooit.

2. Je ziet op tegen de awkward dates
Je zit echt niet te wachten op die ongemakkelijke dates, want als je via datingsites op zoek gaat naar een nieuwe liefde dan heb je dus ook blind dates… En blind dates zijn soms gewoon heel erg awkward. Want wat nou als je date heel erg stinkt of er non stop stiltes vallen? Daar zit je niet echt op te wachten. Je zal niet altijd een droomdate hebben, maar geef het niet meteen op als een date geen succes was.

3. Je durft geen first move te maken
Je hebt een leuk iemand gespot op een datingsite, maar je durft eigenlijk niet de eerste move te maken, want: wat moet je in vredesnaam als eerste zeggen?! Het eerste berichtje sturen is spannend, maar wat heb je te verliezen? Bedenk een leuke openingszin, die niet mega fout is maar er wel voor gaat zorgen dat je een leuk gesprek krijgt.

4. Je doet je ineens anders voor
Je bent met een leuk iemand aan het kletsen, maar ineens zeg je dingen over jezelf die niet helemaal waar zijn... Je wil wel echt jezelf blijven, maar je wil er ook wel echt voor zorgen dat je super interessant bent voor je toekomstige lover en dus maak je alles in je leven een stukje mooier. Hoe verleidelijk het ook is om dit te doen online, voor je toekomstige relatie is dit niet zo'n goed idee. Straks komt er een date en ben jij ineens heel anders in real life. Niet zo verstandig!

online date herkenbaar

5. Iedere keer hoop je op een perfect match
Je hebt weer een match en eigenlijk hoop je iedere keer stiekem dat diegene de ware is. Loop niet te hard van stapel en leg de lat niet te hoog, want voor je het weet word je weer teleurgesteld en dat is geen pretje. Enne, jouw prins(es) op het witte paard vind je echt wel!

6. Je spendeert nachtenlang op de datingsite
Je hebt eindelijk een perfect match en jullie zijn superleuk met elkaar aan het praten over van alles en nog wat, YAY! Maarre, dat zorgt dus wel voor slapeloze nachten, want jullie zijn echt 24/7 met elkaar aan het praten. Superleuk, maar spreek dan ook snel in real life met elkaar af. Hoe langer je met elkaar praat online, hoe groter de kans dat het in het echt toch tegen gaat vallen. Je krijgt namelijk veel sneller hogere verwachtingen of je gaat bijvoorbeeld twijfelen. 

7. Je schakelt de hulp van je bestie in
Je bestie kent jou door en door. Dus als jullie een girls night hebben, helpt zij je mooi even met de zoektocht naar de love of your life. Handig, want zij kijkt er anders naar en weet echt wel wat voor type perfect bij jou past. Enne, het is ook gewoon fun om te doen tijdens een meidenavond. 

Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook