Series & Films

Deze nieuwe Netflix-serie wordt de vervanger van Gossip Girl!

Gossip Girl-fans opgelet: Netflix komt binnenkort met een nieuwe serie en die lijkt sprekend op je favo serie Gossip Girl! Dus mis jij Blair, Chuck, Nate, Serena, Dan en Jenny nog iedere dag en bingewatch je het liefst nog alle afleveringen van Gossip Girl (snappen wij!)? Plan dan dit najaar een Netflix-avond met je besties, want deze nieuwe serie wil je zeker gaan bingen!

Netflix-serie Élite
De ene keer staan alle seizoenen van Gossip Girl wel op Netflix en vervolgens komt er weer een melding dat de serie wordt verwijderd. Paniek! Maar straks is dat helemaal voorbij, want dan ben je alleen nog maar deze nieuwe Netflix-serie aan het kijken: Élite. De serie gaat over drie hele gewone teens die naar exclusieve school in Spanje gaan, omdat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. En dan kan je het vast al raden: dat gaat botsen met de rich kids van de school en dat leidt zelfs tot een grote tragedie! A la Gossip Girl dus. 

 

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix) op

 

 

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix) op

Release date Élite
Het is nog niet exact bekend wanneer de nieuwe Netflix-serie gaat beginnen, maar deze herfst kan je Élite al bingen. Plan dus maar vast een girls night met je besties, zodat jullie samen naar deze serie kunnen kijken!

Bron: Netflix-Nederland.nl | Beeld: iStock en Instagram

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook