News

YAY! Donny Roelvink doet mee aan Expeditie Robinson 2018

Temptation Island VIPS is natuurlijk mega leuk om te zien dankzij hottie Donny Roelvink, maar jammer genoeg is aanstaande donderdag de allerlaatste aflevering te zien... Baalde jij enorm dat je Donny daardoor niet meer op de buis zou zien? No worries, want je favo boy is namelijk dit seizoen ook te zien in Expeditie Robinson 2018. Ja ja, hij gaat z'n grote broer achterna! Check hieronder alle details over Donny's deelname aan Expeditie Robinson.

Donny is een busy boy, want hij doet dit jaar niet alleen mee aan Temptation Island VIPS, maar ook aan Expeditie Robinson. Er werd al eerder gespeculeerd dat de hunk mee zou doen. Hij was namelijk gehackt op Instagram, maar dat kon natuurlijk ook zijn social media break zijn. Afijn, aan deze video hieronder is het wel duidelijk te zien dat het Donny is! 

De start van Expeditie Robinson 2018
Kan jij ook niet wachten om het negentiende seizoen van Expeditie Robinson te kijken? Zet dan maar donderdag 6 september in je agenda, want dan begint de allereerste aflevering. Met Donny Roelvink! Met wie ga jij dit seizoen kijken?

Bron: Expeditie Robinson | Beeld: BrunoPress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved