Lifestyle

Dit item maakt jouw stranddag en vakantie compleet

Eindelijk is het zomer! Tijd om weer uren te liggen bakken op het strand,  af en toe een verfrissende plons in het water te maken en vooral om lekker veel te lezen. Want wat is nou fijner dan een leuk boek of tijdschrift te lezen op je handdoek, terwijl je geniet van de hete zonnestralen? Bijvoorbeeld met de nieuwe MEIDEN magazine. Zo verveel jij je geen moment deze vakantie. 

De nieuwe MEIDEN ligt vanaf vandaag in de winkel! Met budget doe-tips vervelen jij en je vriendinnen je zeker niet meer in deze zomervakantie. Shop de leukste mode onder de vijftien euro en maak alle quizzen uit de quizspecial. Voor iedere girl is wel iets leuks te vinden in dit tijdschrift. 

Ook vind je er een BFF bucketlist. Want hoé leuk is het als je deze helemaal kan afstrepen samen met je BFF deze zomervakantie. En je kan zelfs een vette speaker winnen! Daarnaast zit het magazine nog vol met Bokado, 4LIFE, Johnny Orlando, Girly’s Blog en nog veel meer.

Ben jij nou ook helemaal benieuwd geworden naar deze nieuwe MEIDEN (met gratis lama toilettasje!)? Scoor deze dan zo snel mogelijk, voordat je op vakantie gaat en zonder deze perfecte beach essential op je strandhanddoek ligt.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met MEIDEN.

Beeld: MEIDEN | Bron: MEIDEN

 

Lees ook: 20% extra leesplezier met de Bookspot kortingscode