Lifestyle

Zo wordt elke jongen verliefd op je (én ook jouw crush!)

De ware? Die ben jij nog niet tegen gekomen. Ligt het aan jou of heb je gewoon pech? Je kunt het natuurlijk niet garanderen dat iemand verliefde op je wordt, maar er zijn wel een aantal dingen waardoor elke jongen je wat leuker gaat vinden. Met deze manieren zorg je ervoor dat een jongen verliefd op je wordt, zonder dat je jezelf helemaal moet veranderen. Want één ding is zeker. Je bent het allerleukst als je jezelf bent.

1. Oogcontact
Als je ervoor wilt zorgen dat een jongen geïnteresseerd in jou raakt, moet je goed oog contact met hem maken. Praat hij tegen je, terwijl jij op je telefoon zit of weg kijkt? Dan kun je hem wel vergeten. Jongens vinden het fijn als iemand écht naar je luistert en merkt dat je oprecht interesse in hem hebt.

2. Focus op de dingen die jullie gemeen hebben
En dan bedoelen we niet dat je vanaf nu ook een streepjes shirt aan moet doen als hij dat heeft. Maar als jullie bijvoorbeeld allebei van sushi houden, ga dan samen uiteten. Hij zal het fijn vinden om zijn passie voor sushi met jou te kunnen delen.

3. Wees bevriend
Flirt niet alleen maar met hem, maar zorg dat jullie beste vrienden zijn. Zo zullen jullie in de toekomst de beste relatie hebben. Loop dus in het begin niet te hard van stapel maar vind het ook oké als jullie gewoon als vrienden met elkaar omgaan. Vaak komen de gevoelens voor elkaar wel vanzelf. 

4. Ga niet té ver
Overdrijven heeft geen zin. Op een dag komt hij wel achter de waarheid, en dan heb je het flink verpest. 

5. Wees een positieve bron
In plaats van zeuren om alles en alles om je heen af te zeiken vind een jongen het veel fijner als je juist positiviteit uitstraalt. Bijvoorbeeld: Vertel nadat je zegt dat je geen zin hebt om morgen te werken, dat je het wel leuk vindt om je collega's weer te zien en dat je uit kijkt naar het feestje dat je in de avond hebt. En zeur op school niet over de saaie les, maar bedenk iets leuks om te doen in dat uur.

6. Spreek veel af
Heel veel. Niet alleen op 'dates', maar fiets samen ergens heen. Of vraag hem mee om boodschappen te halen of je hond uit te laten. Zo zien jullie elkaar steeds wel even, maar voelt het niet aan als een geplande afspraak. 

7. En verdwijn dan even
Niet helemaal natuurlijk. Maar laat gewoon even merken dat je het ook druk kan hebben. Zo kom je erachter of hij je echt zal missen én houd je het nog een beetje spannend. Mensen die elkaar in een relatie elke dag zien, worden elkaar vaak sneller zat dan dat je elkaar af en toe ziet.

zo wordt elke jongen verliefd op je8. Vraag om zijn hulp
We houden er allemaal wel van om 'nodig' te voelen. Is je fiets stuk? Vraag of hij weet hoe je het moet maken. Hij vindt het een fijn gevoel om te weten dat je als eerste aan hem denkt om hulp te vragen én het is natuurlijk een goed excuus om hem weer eens te zien.

9. Eet met elkaar
Liefde gaat door de maag. Het klinkt cliché, maar het is wel zo. En aan tafel is altijd een goed moment voor een gesprek.

10. Wees zelfverzekerd
Door van iemand te houden, moet je eerst van jezelf houden. Kleed jezelf zoals jij dat wilt en niet zoals je denkt dat andere leuk vinden. Laat hem zien dat je sterk in je schoenen staat en dat je blij bent met hoe je bent.

11. Laat zien dat je open staat voor contact
Houd je handen niet gesloten over elkaar, maar kijk om je heen en lach naar hem en andere mensen. Raak hem af en toe eens op een onopvallende manier aan. 

12. Ga ook met andere jongens om
Laat hem zien dat andere jongens ook interesse in jou hebben. Niet dat je voor zijn gezicht met andere jongens moet flirten, maar spreek ook is met andere jongens af als je nog niet écht een relatie met hem hebt. 

13. Wees geïnteresseerd in hem
Praat niet alleen maar over jezelf, maar vraag ook eens hoe zijn werkdag was. Onthoud wat hij tegen je zegt. Heeft vorige week verteld dat hij op donderdag met vrienden gaat bowlen. App hem donderdagmiddag niet met 'wat ga je vanavond doen?' maar met 'veel plezier vanavond met bowlen'. Hij zal blij zijn dat je het hebt onthouden en interesse toont.

Bron: wikihow.com, cosmopolitan.com, psychologytoday.com | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook