News

Snapking maakt ex Famke Louise aan het huilen in zijn nieuwe video

Ongeveer een maand geleden maakte Famke Louise via haar YouTube-kanaal bekend dat haar relatie met Tim, beter bekend als Snapking of ‘DieTim’, over is. Famke Louise vertelde dat ze er prima onder is en zelfs lekker in haar vel zet. Tot vorige week, toen bekende Tim in een video dat hij is vreemdgegaan tijdens een relatie en als klap op de vuurpijl maakt hij haar nog aan het huilen in zijn nieuwe video.

Famke Louise en Snapking
Inmiddels weten we dat de relatie tussen Tim en Famke Louise niet meer goed komt. Famke Louise liet zelfs weten dat het ondanks de break up goed met haar gaat en ze lekker in haar vel zit. Helaas bekende Tim vorige week in een video dat ‘ie tijdens de relatie is vreemdgegaan… Naast dit vreselijk nieuws wil Mister Snapking nu nog even de good guy uit hangen door op bezoek te gaan met een gedicht om sorry te zeggen. Dit valt echt in het verkeerde keelgat bij Famke en wij snappen wel waarom…

Watch on YouTube

Alles voor de views
Tim vertelt in zijn nieuwste video, en tevens eerste aflevering ‘All you need is Tim’, dat hij sorry wil zeggen tegen zijn ex Famke Louise. Hij gaat op pad in een hartjespak, met rozen en een gedicht voor de zangeres. Lijkt natuurlijk allemaal hartstikke lief, maar toch blijkt dit niet helemaal de echte reden voor deze video. Het onverwachte bezoek van de vlogger valt niet helemaal in goede aarde bij Famke, want naast dat hij sorry zegt in zijn gedicht, liet hij ook subtiel weten dat zij zonder hem niets zou zijn. Dat liet Famke natuurlijk niet zomaar over haar heen komen en haalde terug uit naar haar ex Tim met de woorden: ‘Jij hebt mij ook jaren gebruikt voor je video’s’. Op een gegeven moment wordt het haar allemaal even teveel… Wij hebben zo onze twijfels of Tim zijn gemeende excuses wilde aanbieden in deze video of wist dat hij gewoon ging scoren met deze eerste aflevering van zijn nieuwe serie.

Beeld: BrunoPress

Must reads 👀