App je vriendinnen: Magic Mike verschijnt MORGEN op Netflix

Films & Series door Emma

Als je dit weekend had gepland om een kleurtje op te doen in de achtertuin, kom je bedrogen uit. Het gaat regenen! Maar niet getreurd: je hoeft je dit weekend zeker niet te vervelen. Er zijn namelijk superknappe mannen met sixpacks, waaronder Channing Tatum, die jou wel willen vermaken. App je vriendinnen: Magic Mike staat morgen op Netflix, tijd voor een girls night!

Een nieuwe maand is aangebroken. Dat betekent niet alleen dat je de huur van jouw kamer moet overmaken (snik!), maar ook dat Netflix het aanbod vernieuwt. En deze maand staat er wel iets heel leuks op de planning in de vorm van halfnaakte en goddelijke mannen: Magic Mike! 

Weet je niet meer waar de film over gaat? Magic Mike gaat over de charmante Mike die vele talenten heeft. Hij ontwerpt meubels, werkt overdag als dakdekker en is 's avonds op het podium van een stripclub te vinden. Als Magic Mike weet hij al jaren vrouwen te vermaken. Hoe leuker de dames Magic Mike vinden, hoe meer geld er binnenkomt en hoe blijer zijn baas Dallas, de eigenaar van Club Xquisite, wordt. Wanneer Mike de naïeve Adam ontmoet, besluit hij deze onder zijn hoede te nemen. Hij doopt hem 'The Kid' en leert hem de fijne kunstjes van het strippen, feesten, vrouwen versieren en gemakkelijk geld verdienen. 

Magic Mike vind je vanaf morgen op Netflix. Dit weekend hoef jij je dus niet te vervelen!

Beeld: Brunopress