Food

Yum! Er bestaat nu een food festival speciaal voor vegetariërs én veganisten

Dat je geen vlees nodig hebt om heerlijk te kunnen eten, hoeven we jou als vegetariër of veganist niet meer te vertellen. Maar een food festival dat volledig in het teken staat van plantaardig eten, misten we nog. Tot nu! Van stoere veggie-burgers tot homemade lemonades: naar het VEGGIE festival kun je zelfs jouw vleesliefhebbende vriendje meeslepen, zó lekker is alles. Hier lees je alles over dit paradijs voor vegetariërs en veganisten.

Tegenwoordig kun je op elk (food) festival wel vegetarisch eten. Gelukkig! Maar hoe leuk zou het zijn als je bij álle foodtrucks terecht kunt voor overheerlijke hapjes. Dat kan op het VEGGIE festival met een geweldige food line-up, waar je zelfs doorgewinterde vleeseters voor wakker kunt maken. Wees  verzekerd van kleurrijke groentegerechten, stoere veggie-burgers, mezzes, falafel, homemade lemonades en wat alcoholische versnaperingen. Loopt het water je al in de mond? 

Live muziek
Naast heerlijk eten en drinken, kun je op het VEGGIE festival ook genieten en misschien wel een dansje wagen op live muziek of luisteren naar inspirerende sprekers die vertellen waarom de plantaardige keuken the way to go is. Als je dat niet allang doorhad ;-). 

15, 16 en 17 juni
Drie dagen genieten van vegetarisch en veganistisch eten: zet 15, 16 en 17 juni maar in je agenda! Het VEGGIE festival vindt plaats in de industriële Scheepsbouwloods van  Amsterdam, onderdeel van de NDSM-werf. Tickets zijn hier te koop. 

Beeld: Veggie Festival