Food

Deze overheerlijke Pumpkin Spice Hot Chocolate moet je proberen

pumpkin-spice-hot-chocolate

Het waait en het regent, de herfst is nu wel écht begonnen. Dit betekent dat het weer tijd is voor de populaire pumpkin spice latte, maar deze keer met een twist! Probeer vandaag nog de Pumpkin Spice Hot Chocolate!

Pumpkin Spice Hot Chocolate

Ondanks dat de Pumpkin Spice Latte van de Starbucks enorm populair is bij velen, houdt niet iedereen van koffie. Wij hebben hier de perfecte oplossing voor gevonden! Dit recept is speciaal voor iedereen die ook eens wil weten waar de pumpkin spice-hype vandaan komt, maar liever geen koffie drinkt. Met deze warme chocomelk kom je he-le-maal in de herfstsferen!

Recept

Dit heb je nodig om dit lekkere herfstdrankje te maken:

  • Een steelpannetje
  • Witte of bruine chocolade (your choice!)
  • Melk
  • Eetlepel pompoenpuree
  • Pumpkin Spice kruiden
  • Slagroom

Zo maak je de Pumpkin Spice Hot Chocolate:

Stap 1: Kies welke chocolade je wilt gebruiken, onze voorkeur gaat uit naar witte chocolade! Dat matcht heel goed met de pompoenpuree 😉 Vervolgens vermaal je de chocolade reep in kleine stukjes en doe dit in het steelpannetje.

Stap 2: Schenk er een kopje melk bij, een eetlepel pompoenpuree en een schepje pumpkin spice kruiden. Deze kruiden kan je heel makkelijk thuis zelf maken!

Stap 3: Nu dat alles in het steelpannetje zit, kan deze op het vuur. Roer alle ingrediënten goed door terwijl je het opwarmt. Laat het niet koken!

Stap 4: Als de mix goed is opgewarmd, kan je de chocomelk overschenken in je favoriete mok en aftoppen met wat slagroom en pumpkin spice kruiden!

Nu heb jij in maar vier stappen een overheerlijke Pumpkin Spice Hot Chocolate op tafel staan. Enjoy! 🙂

Hieronder nog een korte video van het recept om het nog makkelijker te maken voor je!

View post on Instagram
 

Beeld: Pinterest