Lifestyle

De leukste zomerse interieur inspiratie voor je kamer

Het zonnetje schijnt, de korte jurkjes komen weer uit de kast. Heerlijk, de zomer komt eraan! Natuurlijk ben je het liefst zoveel mogelijk buiten als het lekker weer is, maar toch breng je alsnog veel tijd in huis door. Het is dan wel net zo leuk als je huisje er in ieder geval summerproof uit ziet, toch? En dat hoeft gelukkig helemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij hebben inspiratie voor je verzameld zodat jij je inrichting in een handomdraai klaar maakt voor de zomer!

♥ Kussens met felle kleurtjes
Een felgekleurde bank aanschaffen is misschien iets te veel van het goede, maar gelukkig kun je door middel van de accenten ook al een stuk meer kleur in huis brengen. Koop een aantal felgekleurde kussentjes. Je kunt kiezen voor kussens zonder patroon, maar vaak voegt een vrolijk patroontje ook al veel meer sfeer toe.

inspiratie kussens zomer
kussens met patroon €22,50 | kussen €18,90 | kussen met patroon €21,95

♥ Lightbox
Zet de lightbox neer op bijvoorbeeld een tafel of op een kast en maak je eigen zinnen: 'Summer is coming', 'yay, it's summer', wat je erop zet is helemaal aan jou. Nog een pluspuntje: je kunt een lightbox ook gewoon het hele jaar door laten staan. Het enige wat je af en toe hoeft te doen is de tekst aanpassen. Leuk toch?

lightbox zomer tekst
Lightbox €22,50

♥ Bloemen
Hier kunnen we heel kort over zijn: bloemen fleuren de boel gewoon heel erg op. Je kunt ervoor kiezen om wat mooie, frisse bloemen in je huis te plaatsen, zodat het er lekker zomers uitziet. Ben je niet zo goed in het onderhouden van planten en bloemen? Dan kun je ook gewoon nepbloemen kopen. De meeste nepbloemen zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden ;-).


inspiratie bloemen zomer
Neppe appelbloesem €24,80

♥ Lichtjes
Wie denkt dat lichtjes alleen maar leuk zijn in de winter heeft het helemaal fout. Een lichtsnoer in je kamer ziet er altijd leuk uit én als het 's avonds donker wordt is het toch veel leuker om lichtjes aan te doen in plaats van het felle licht?

lichtsnoer inspiratie zomer
Lichtsnoer €12,00

♥ Fotolijstjes met kleurrijke plaatjes
Een kale, witte muur kan ervoor zorgen dat je kamer een beetje saai oogt, maar gelukkig is dit heel simpel op te lossen. Hang wat fotolijstjes op aan de muur en vul ze met kleurrijke foto's of zomerse plaatjes. Het is leuk om fotolijstjes te nemen van verschillende formaten, want dat ziet er een stuk speelser uit.

fotolijstje goedkoop zomer hema
Fotolijstje 10x15 €3,25 | Fotolijstje 13x18 €4,25 | Fotolijstje 20x30 €6,50

♥ More, more, more inspiration
masonjar limonade inspiratie zomer
Limonadetap
€7,00

cactus beeldje zomer
Cactus beeldje
€10,65

inspiratie zomer goedkoopHangende vaas €12,95

Zoek jij nog inspiratie voor het pimpen van je tuin of dakterras? In dit artikel laten wij je zien hoe jij alles summerproof maakt.

interieur zomer inspiratieBeeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved