7 herkenbare irritaties tijdens het appen met een jongen

Lifestyle door Rochèll

Een WhatsAppje sturen is voor sommige jongens ongeveer hogere wiskunde. Als je een vriendje hebt (of gewoon een vriend) dan heb je je vast weleens geërgerd aan de dingen die hij doet. Nooit uit zichzelf appen, laat reageren of zelfs niet reageren: we hebben het er maar lastig mee. App jij weleens met een jongen? Dan heb je je sowieso weleens geïrriteerd aan de volgende dingen.

1. Hij reageert altijd laat
Terwijl jij hem net hebt gevraagd of hij vanavond bij je gaat eten, heeft hij het blijkbaar te druk met anderen dingen. Eén appje met daarin een antwoord is te veel gevraagd. Vervolgens krijg je een halfuur voor het eten een appje terug: 'Ja'. Halloooo, had dat dan even twee uur geleden gezegd. Inmiddels is het eten al bijna klaar! Zo irritant...

2. Hij reageert niet
Nog veel erger dan laat reageren is helemaal niet reageren. Een appje sturen kost een kleine moeite, maar hij denkt er geen seconde bij na. Hij is druk bezig met allerlei andere dingen, zoals een potje Fifa met zijn vrienden. Natuurlijk hoeven jullie niet ieder moment van de dag te appen, maar af en toe een reactie terug zou wel fijn zijn... Trouwens, vat het niet te persoonlijk op als hij je appjes negeert: bijna iedere jongen heeft hier een handje van.

3. Hij gebruikt nooit smileys
Het is geen verplichting om smileys te gebruiken, maar toch helpt een smiley vaak bij het overbrengen van een boodschap. Je hebt de helft van de tijd namelijk niet door of hij iets meent of juist hartstikke sarcastisch is. Daarnaast worden gesprekken gewoon leuker van smileys, dus waarom zou je niet af en toe even een 'knipoog-smiley' achter je berichtje zetten?
4. Hij doet kortaf
Als je denkt dat je boekwerken en andere lange berichtjes van hem kunt verwachten dan heb je het mis. De meeste jongens reageren ontzettend kortaf. Gelukkig doen ze dat niet met opzet, want waarschijnlijk heeft hij niet eens door dat zijn reactie misschien wat lullig over kan komen. 'Ok' in plaats van 'Oké, is goed'. 'Tot zo' in laats van 'Tot zo lieverd'. Het zijn kleine dingen, maar toch best irritant.

5. Hij appt nooit uit zichzelf
Als je een gesprek met hem wilt voeren, dan zul jij toch echt degene moeten zijn die het gesprek start. Heel af en toe wil er nog wel een 'goedemorgen' berichtje van af, maar daar blijft het dan ook wel bij. Het lijkt misschien alsof hij helemaal niet geïnteresseerd is in jou, of dat hij helemaal geen behoefte heeft om met je te praten, maar dat is niet altijd waar. Geef gewoon aan dat je het leuk zou vinden om af en toe een berichtje te krijgen vanuit hem en kijk wat 'ie ermee doet ;-).

6. Hij appt je, maar reageert daarna niet op je antwoord
Stuurt hij eindelijk een appje vanuit zichzelf, reageert hij niet meer op je antwoord. Boys, it isn't that difficult! Uiteindelijk is het zo dat jij vervolgens weer een vraag stelt aan hem, in de hoop om het gesprek gaande te houden. Jammer... Maar ja, beter iets dan niets.

7. Hij geeft geen antwoord op je vraag
Het laatste wat je bij een jongen moet doen is meerdere dingen tegelijk sturen. Stuur je drie berichtjes, waaronder één vraag? No way dat je antwoord krijgt. Op een of andere manier kunnen jongens maar op één ding reageren. Geduld is een schone zaak, ladies...