Series & Films

Eindelijk onthuld: is Tims Temptation Island-tattoo echt of nep?

Temptation Island Tim blijft iedereen verbazen. Eerst doordat hij zonder blikken of blozen zijn Deborah aan de kant zette voor Cherish, en nu met een Timtation Island tattoo. Het bleef lang onduidelijk of de tattoo echt of nep is. Velen kunnen niet geloven dat hij de tattoo écht op zijn lichaam heeft laten vereeuwigen, inclusief kers die staat voor verleidster Cherish. Nu hebben we eindelijk antwoord op de brandende vraag....

Echte tattoo
Jep, Tim heeft daadwerkelijk Timtation Island op zijn lichaam laten tatoeëren. Het gaat dus niet om een nep tattoo! Het bewijs is te zien in een nieuwe vlog van Pommeline. Daarin zien we hoe haar liefje Fabrizio het plaatje op Tims onderarm vereeuwigt. De ex-verleidster schudt haar hoofd en snapt ook niets van Tims keuze. De Temptation Island-deelnemer is zelf helemaal gelukkig met zijn nieuwe aanwinst. 

Kers op de taart
Fabrizio vraagt na de tatoeëersessie waarom hij in hemelsnaam voor dit ontwerp heeft gekozen. "Timtation omdat de mensen erover begonnen zijn tegen mij. Niet Temptation, maar Timtation. En ja, de kers op de taart, van een Cherish," zegt hij vol trots. Ehhh, als hij er maar gelukkig van wordt?!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved