Lifestyle

7 dingen die áltijd gebeuren nadat hij is vreemdgegaan

1

Juist op het moment dat je relatie super goed lijkt te gaan, stort je wereld in. Je bent stapelgek op je vriend en je dacht dat die gevoelens wederzijds waren... Maar hij gaat vreemd. Probeer die klap maar eens te verwerken. Het is super pijnlijk en verdrietig als je relatie wordt beëindigd doordat je vriend is vreemdgegaan. Waarom doet hij zoiets?! Maar geloof het of niet: uiteindelijk is dit een van de beste dingen die je had kunnen gebeuren.

1. Je wordt slimmer
Je hebt je hart aan iemand gegeven en vervolgens heeft hij 'm helemaal kapot gestampt. Je voelt je bedrogen en dat gevoel draag je nog een hele tijd met je mee. Als je bedrogen bent kan het een stuk moeilijker worden om weer verliefd te worden op iemand anders. Er blijft een stukje in jou dat hem niet vertrouwt. Oké, het kan misschien moeilijker worden om opnieuw verliefd op iemand te worden, maar je bent wel kieskeuriger. Het laatste wat je wil is dat een nieuwe liefde je weer verlaat voor iemand anders. Daarom ben je nu niet meer zo makkelijk voor de gek te houden en ga je een stuk slimmer met de situatie om.

2. Je stopt je energie in andere dingen
Voorheen stopte je al je energie in je vriend, maar nu je geen vriend meer hebt moet je die energie in andere dingen stoppen. Probeer je leven weer een beetje op te pakken en focus je op dingen die je een stuk gelukkiger kunnen maken. Ga bijvoorbeeld wat vaker naar de sportschool en ga op stap met vriendinnen. Zo krik je jouw gezonde leefstijl weer wat op.

3. Je wordt sterker
Nadat je erachter bent gekomen dat je vriend vreemd is gegaan lig je dagenlang op je bed te huilen. Misschien zelfs weken. Je voelt je ontzettend ongelukkig en dat is super begrijpelijk. Maar toch kom je er wel weer bovenop. Na een paar weken merk je dat het beter met je gaat en voordat je het weet ben je helemaal over hem heen. Als het uiteindelijk weer goed met je gaat, mag je best trots zijn op hoe sterk je uit die ellende bent gekomen. You did it!
vreemdgaan uitmaken relatie liefde4. Je komt erachter dat je eigenlijk niks mist
Natuurlijk is het slikken als je opeens je lover and best friend kwijtraakt. Maar zeg eens eerlijk, ben je uiteindelijk echt wat verloren? Soms is het niet erg om iemand uit je leven te moeten wissen. Als iemand in staat is om jou zoveel pijn te doen, dan kun je toch veel beter zonder diegene doorgaan? Tijd om je leven op te vullen met mensen die er wél echt toe doen.

5. Je leert hoe belangrijk vertrouwen is
Zonder vertrouwen is een gezonde relatie niet mogelijk. Jullie relatie is voorbij doordat hij vreemd is gegaan en dat heeft veel gedaan met je vertrouwen. Het duurt nu veel langer voordat iemand je vertrouwen weet te winnen en je wordt ook een stuk kieskeuriger in wie je wel en niet vertrouwt. En als je dan uiteindelijk iemand vindt die jouw vertrouwen echt verdient, dan weet je pas wat echte liefde is.

6. Je wordt sneller jaloers
Als je uiteindelijk weer een nieuwe relatie hebt zul je merken dat je sneller jaloers wordt dan je eerst deed. Je ex eeft je ooit bedrogen voor een ander meisje en toen dacht je ook dat er niks aan de hand was. Probeer die jaloerse gevoelens wel van je af te zetten. Het is niet eerlijk om je nieuwe vriend te vergelijken met je ex die de heeft laten zitten. Als je toch vaak jaloers blijft moet je je afvragen of deze relatie wel goed voor je is. Misschien moet je nog even wachten tot je hem voor 100% vertrouwt.

7. Je beseft je hoe belangrijk je vriendinnen zijn
Hoe stom het ook is: het is nou eenmaal zo dat je je vriendinnen minder ziet als je een vriendje hebt. Maar de vriendinnen die er voor je zijn als het uit is, dat zijn vriendinnen op wie je echt kunt rekenen. Breng veel tijd met je vriendinnen door, want zo vergeet je je ex een stuk sneller. En sowieso: wat is er nou leuker dan tijd doorbrengen met je bff?

Bron: elitedaily.com, yourtango.com, pretty52.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

 • 11 maanden geleden danielavilla

  Ik wil je vertellen dat het mijn moeder was die me voorstelde aan de dokter, toen ze ontdekte dat ik zo veel problemen had in mijn huwelijk vertelde ze me dat hij haar zo veel heeft geholpen, daarom nam ik contact met hem op om vastgehouden lost hij ook mijn probleem op sinds ik gek ben beloof ik hem dat ik, als loge als ik leef, de getuigenis zal blijven delen, en als er iemand is die problemen met de relatie doormaakt, neem dan alstublieft contact op met DR JAZAZA via zijn e-mail: drjazazasolution @ gmail.com of WhatsApp +1 (209)837-3537

  HIJ SPECIALEERT OOK IN DE VOLGENDE PROBLEMEN

  (1) Als u uw ex terug wilt.

  (2) als je altijd slechte dromen hebt.

  (3) U wilt gepromoot worden in uw kantoor.

  (4) U wilt dat vrouwen / mannen achter u aan rennen.

  (5) Als u een kind wilt

  (6) Je wilt rijk zijn.

 1. 1