News

Gedumpt? Je kunt nu schoenzooltjes bestellen met het gezicht van je ex

Trouble in Paradise omdat je vriendje je één week voor Valentijnsdag gedumpt heeft? Of ben je erachter gekomen dat je lief is vreemdgegaan? No worries, wij hebben de meest hilarische oplossing ooit gevonden waardoor je binnen no time over je ex heen bent. Via deze website kun je namelijk schoenzolen bestellen met de foto van je ex. Zo kan hij of zijn nooit meer over je heenlopen...

Schoenzool met foto
Voor Valentijnsdag 2018 komt website Bompass & Parr met een hilarische actie voor alle single ladies die gedumpt zijn door hun vriendje. Op de site zijn namelijk schoenzooltjes te bestellen, alleen niet zoals we kennen... Je kan namelijk je eigen zool personaliseren met een foto van je ex. Leg de zooltjes bijvoorbeeld in je sportschoenen voor extra motivatie of draag ze elke dag zodat je constant op zijn gezicht kan stampen.

Wil jij ook een paar van deze geweldige zooltjes? Stuur dan je gegevens en een foto van je ex naar Bompass & Parr met de reden waarom jullie relatie uitging. Ook handig om even je schoenmaat door te geven. ;-)

De zooltjes zijn een geweldig cadeau voor een vriendin die net gedumpt is, maar let op: je hebt nog tot Valentijnsdag om ze te bestellen!

Bron: Metro, Bompass & Parr | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook