Love

7 tekenen dat jouw online date uit kan lopen tot ware liefde

online-date

Iedere keer als je het schermpje van je telefoon oplicht hoop je dat hij het is. Die ene jongen met wie je al een tijdje aan het daten bent. Niet in het echt, maar gewoon online. Online daten is tegenwoordig vooral onder de jongere generatie razend populair. Sommigen doen het voor de lol, maar anderen gebruiken apps als Tinder voor de zoektocht naar ware liefde. Je ware liefde vinden door middel van een datingapp is helemaal niet onmogelijk. Herken je deze 7 tekenen? Dikke kans dat jullie chatberichtjes uit kunnen lopen tot echte liefde.

1. Jullie chatten constant

Het is niet zo dat jullie één keer in de drie dagen een berichtje naar elkaar sturen. Nee, in plaats daarvan, appen jullie elke dag en voeren jullie ook oprechte gesprekken. Als iemand altijd snel reageert kan dat meerdere dingen betekenen. Allereerst ben jij waarschijnlijk de enige met wie hij praat. Ten tweede doet hij moeite om met je te blijven praten en laat hij je niet links liggen als hij even wat anders aan het doen is.

2. Jullie sturen elkaar foto’s

Nee, jullie sturen elkaar gewoon normale foto’s die jullie naar niemand anders sturen. Normaal gesproken hebben de jongens die je op een datingapp als Tinder ontmoet een vast mapje met foto’s die ze naar alle meiden sturen. Maar zo gaat dat bij jullie niet. Naast normale foto’s, delen jullie ook vaak foto’s op Snapchat.

3. Jullie chatten over kleine dingen

Onderweg naar school heb je iets heel grappigs meegemaakt. Hup, je deelt het met hem. Deel je vaak vol enthousiasme de kleinste dingen die je meemaakt? Dat is positief. Andersom doet hij precies hetzelfde. Het is fijn om contact te hebben met mensen die vaak de humor ergens van in zien. Daarbij komt kijken dat het feit dat je gelijk aan hem denkt ook al wel genoeg zegt. Je bent verliefd en praat het liefste 24/7 met deze jongen.

Beeld: You've Got Mail