7 tekenen dat jouw online date uit kan lopen tot ware liefde

Lifestyle door Redactie

Iedere keer als je het schermpje van je telefoon oplicht hoop je dat hij het is. Die ene jongen met wie je al een tijdje aan het daten bent. Niet in het echt, maar gewoon online. Online daten is tegenwoordig vooral onder de jongere generatie razend populair. Sommigen doen het voor de lol, maar anderen gebruiken apps als Tinder voor de zoektocht naar ware liefde. Je ware liefde vinden doormiddel van een datingapp is helemaal niet onmogelijk. Herken je deze 7 tekenen? Dikke kans dat jullie chatberichtjes uit kunnen lopen tot echte liefde.

1. Jullie chatten constant
Het is niet zo dat jullie één keer in de drie dagen een berichtje naar elkaar sturen. Nee, in plaats daarvan appen jullie elke dag en voeren jullie ook oprechte gesprekken. Als iemand altijd snel reageert kan dat meerdere dingen betekenen. Allereerst ben jij waarschijnlijk de enige met wie hij praat. Ten tweede doet hij moeite om met je te blijven praten en laat hij je niet links liggen als hij even wat anders aan het doen is.

2. Jullie sturen elkaar foto's
En dan hebben we het niet over naaktfoto's. Nee, jullie sturen elkaar gewoon normale foto's die jullie naar niemand anders sturen. Normaal gesproken hebben de jongens die je op een datingapp als Tinder ontmoet  een vast mapje met foto's die ze naar alle meiden sturen. Maar zo gaat dat bij jullie niet. Naast normale foto's, delen jullie ook vaak foto's op Snapchat.

3. Jullie chatten over kleine dingen
Onderweg naar school heb je iets heel grappigs meegemaakt. Hup, je deelt het met hem. Deel je vaak vol enthousiasme de kleinste dingen die je meemaakt? Dat is positief. Andersom doet hij precies hetzelfde. Het is fijn om contact te hebben met mensen die vaak de humor ergens van in zien. Daarbij komt kijken dat het feit dat je gelijk aan hem denkt ook al wel genoeg zegt. Je bent verliefd en praat het liefste 24/7 met deze jongen.

4. Jullie kunnen luchtig praten over serieuze dingen
Naast alle leuke dingen, gebeuren er natuurlijk ook minder leuke dingen in het leven. Het is goed om over deze dingen te kunnen praten. Nog beter is erover praten met een klein vleugje humor. Kunnen jullie grappen over dingen die eigenlijk best serieus zijn? Dan betekent dat jullie qua humor op hetzelfde level zitten. En als je zo'n persoon gevonden hebt, raak hem dan niet kwijt. Kleine, humoristische opmerkingen maken serieuze zaken in het leven een stuk dragelijker. 

5. Jullie verwachten hetzelfde van de ander
Inmiddels praten jullie al een tijdje en is het onderwerp 'relatie' al meerdere malen aan bod gekomen. Gelukkig kwam je er al snel achter dat jullie het bijna over alles eens zijn. Jullie willen allebei een gelukkige relatie, maar ook veel dingen met vrienden doen. Zo hebben jullie nog veel meer raakvlakken en die raakvlakken zijn ontzettend belangrijk voor een eventuele relatie. Niemand komt voor verrassingen te staan ;-)

6. Jullie gaan op hetzelfde moment offline
Jullie praten constant met elkaar en wanneer één van jullie aangeeft even niet te kunnen praten, gaat ook de ander offline. Je kunt precies zien wanneer hij offline gaat en online is. Als hij alleen maar online is als jij dit ook bent en tegelijkertijd offline gaat, dan is het heel duidelijk dat jullie alleen maar met elkaar praten. 

7. Jullie vergeten dat jullie elkaar alleen via internet kennen
Inmiddels weet je al zoveel over hem dat je niet eens meer door hebt dat je hem alleen maar via internet kent. Daar wordt je pas weer aan herinnerd als mensen aan je vragen hoe je deze leuke jongen hebt ontmoet. Ehm, via online daten. Maar het voelt alsof jullie elkaar door en door kennen. Laat die echte date maar komen!

Bron: yourtango.com, cosmopolitan.com, realsimple.com | Beeld: iStock

 

Lees ook: Nooit meer zonder oplader! Check de deals bij Onlinekabelshop!