Lifestyle

7 manieren waarop verlegen mensen flirten

Terwijl de één een groot flirtbeest is, wordt de ander al verlegen bij een klein glimpje oogcontact. Kortom: je hebt het of je hebt het niet. Toch doen ook verlegen mensen aan flirten, maar dan wel op hun eigen manier. Niet zo opvallend, dus daarom is het soms enorm lastig om te herkennen dat ze interesse in je hebben. Om je te helpen hebben wij manieren verzameld waarop verlegen mensen flirten. Zo hoef jij nooit meer te twijfelen.

Kijkt diegene nou naar jou of kijkt hij of zij naar de klok boven je? Wacht, is hij of zij aan het flirten? Verlegen mensen zijn soms moeilijk in te schatten, wat het moeilijk maakt om echt contact te leggen. Het is de kunst om op alle details te letten, want dan kom je erachter hoe het echt zit. 

♥ Let op subtiele trekjes
Mensen die verlegen zijn houden er meestal niet van als iemand straight to the point is. Daarom maken zij subtiel hun boodschappen en gedachtes duidelijk. Af en toe een klein glimlachje kan al veel zeggen. Vervolgens kijkt hij of zij wel snel weg, maar het oogcontact was er. Diegene deinst een beetje terug op het moment dat jullie echt oogcontact hebben. Best schattig.

♥ Er is veel ongemakkelijkheid
Het is voor iemand die verlegen is een hele klus om ongemakkelijkheid te verbergen. Hij of zij lacht om bijna alles wat je zegt - ook als het niet grappig is. In plaats van een reactie geven op iets wat je zegt, kan hij of zij ook gewoon een glimlach teruggeven. 

♥ Hij of zij wordt nerveus en begint te stuntelen met woorden
Een simpele vraag als: 'hoe gaat het?' wekt bij een verlegen iemand vaak al heel veel zenuwen op. Je hebt een verlegen persoon nerveus gemaakt en dat kan betekenen dat hij of zij heel erg zijn best wil doen om een goede indruk te maken. Hij of zij is bang om te falen en daarom: stress
verlegen flirten daten verliefd♥ Via internet is hij of zij veel socialer
Als jullie een gesprek hebben via Whatsapp lijkt het alsof je met een heel ander persoon praat. Dat komt omdat de verlegen persoon de kans krijgt om goed na te denken over wat hij of zij gaat reageren op je berichtje. Daardoor zijn de opmerkingen die hij of zij maakt veel grappiger en doordachter dan in het echt. Denk dus niet gelijk dat je iets verkeerds hebt gezegd als diegene niet binnen twee seconden reageert.

♥ Oeps, hij raakte je 'per ongeluk' aan
Hij wil niks liever dan bij jou in de buurt zijn, maar zijn verlegenheid houdt hem tegen. Als jullie op school toevallig langs elkaar heen lopen door de gang, grijpt hij zijn kans door 'per ongeluk' tegen je aan te lopen. Oeps sorry, hier heb je je agenda!  Dit kan een teken zijn, maar het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat die persoon hartstikke onhandig is en tegen iedereen aanloopt. Misschien moet je daar even op letten.

♥ Een paar drankjes zijn fijner 
Veel mensen worden veel socialer als er wat alcohol in het spel is. Als jullie op een feestje zijn en er komt alcohol aan te pas, dan lijkt hij of zij een heel ander mens. Dat betekent natuurlijk niet dat je de ander dronken moet voeren, maar hij of zij wordt er wel een stuk socialer door. Typisch. 

Bron: yourtango.com, toughtcatalog.com, thefrisky.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved