News

VIDEO: deze pizza met 111 (!) soorten kaas wil je proeven

Kaas op onze boterham, kaas op de pizza, kaas over pasta. Wij als echte kaaskoppen schreeuwen het 't liefst van de daken: We love cheese! Dit nieuws moesten wij dan ook echt even met jullie delen: er bestaat namelijk nu een pizza met maar liefst 111 soorten kaas. Ja, je leest het goed. Niet gek dat deze pizzabakkers hiermee een plek in het Guinness Book of Records hebben bemachtigd.

Pizza
Ben jij een echte cheese lover? Dan moet deze pizza absoluut op je bucket list. Hoewel je zou denken dat je voor deze pizza moet afreizen naar Italië, is niets minder waar. Nee, deze pizza werd dichtbij gebakken, namelijk gewoon in Duitsland. De pizzabakkers van Vadoli in Berlijn bedachten namelijk om een pizza met 111 soorten kaas te maken en hiermee het wereldrecorrd te verbreken.

 

 

Een bericht gedeeld door Vadoli (@vadoli_pizza) op

111 soorten kaas
Mozzarella, Emmental, Comté en Raclette de Chèvre, de pizza is bedekt met maar liefst 288,6 gram aan kaas. Mensen die de pizza hebben geproefd noemden de pizza knapperig en -uiteraard- kazig, iedere hap is een andere smaaksensatie. Loopt jou het water al in de mond? Bij ons wel. Tripje naar Berlijn dan maar?

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved