Films & Series

Temptation Island Daniëlle doet schokkende uitspraken over Mezdi

De relatie van Daniëlle en Mezdi gaat niet bepaald voor de wind sinds Temptation Island. Het is onduidelijk of de twee nog bij elkaar zijn, maar Daniëlle schroomt in ieder geval niet om geheimen uit de doeken te doen. Het blijkt dat haar (ex?) vriend nog véél sneakier is dan we tot nu toe allemaal denken… 

Bedrog
Daniëlle was te gast bij Goedele Liekens om te praten over haar Temptation-avontuur. Daarbij kwam Mezdi uiteraard volop aan bod. Het is geen geheim dat de hunk zijn vriendin in het verleden heeft bedrogen en pijn gedaan. Maar hij lijkt zijn gedrag niet te kunnen veranderen. Daniëlle onthult namelijk dat hij haar wederom keihard heeft bedrogen.

Twee relaties
De Friese blondine is er pas achter gekomen dat Mezdi een dubbelleven leidt. “Nu krijg ik nog te horen dat hij twee andere relaties had tijdens die van ons”, vertelt ze snikkend op de bank bij Goedele. Op de vraag of ze dat gelooft, antwoordt ze: “Als je foto’s doorgestuurd krijgt wel.” Ondanks dat Mezdi haar meerdere keren pijn heeft gedaan, houdt ze nog steeds van hem. “Ongeacht wat ik gezien heb. Dat gaat niet zomaar over.”

Beeld: iStock

Must reads 👀