Beauty

9 redenen waarom droogshampoo de beste uitvinding ever is

Jouw reddende engel in de ochtend is niets minder dan: droogshampoo. Je hebt te weinig tijd om je haren te wassen, dus dan maar even droogshampoo erin. Eerlijk is eerlijk, het resultaat is altijd geweldig. Met een fris koppie kun jij er voorlopig weer tegenaan. Wist je dat je droogshampoo ook voor andere dingen kunt gebruiken? 

1. Tegen stinkvoeten
Iedereen heeft weleens last van stinkvoeten. Je schoenen gaan daar ook niet lekkerder van ruiken. What to do? Droogshampoo in je schoen sprayen. Lekker makkelijk en zeker geen overbodige luxe. 

2. Tegen schurende benen
Veel meiden hebben last van schurende benen als ze een jurk of rok dragen. Dat probleem kan opgelost worden. Wat dacht je van droogshampoo tussen je benen? Het zorgt er namelijk voor dat vet en oliën worden opgenomen en dat is precies wat je moet hebben. 

3. Haalt vlekken uit kleding
Niks Vanish vlekverwijderaar, maar gewoon je eigen droogshampoo. We weten ondertussen dat droogshampoo vet opneemt, dus ook het vet van de vlekken in jouw kleding. Spray wat kleurloze shampoo op de vlek, voordat je het in de wasmachine stopt. Draai vervolgens gewoon je wasje en klaar is Kees. 

4. Wenkbrauwen stylen
Heb je last van wilde wenkbrauwen? Dan is het een tip om ze te temmen met droogshampoo. Spray wat op je vinger en breng ze in model. Ze blijven langer in model zitten en krijgen meer volume. Wat wil een mens nog meer?

droogshampoo5. Voor stuggere handen
Dan vraag je je misschien af waarvoor dit goed is, maar de yoga-meiden onder ons, weten precies waar we het over hebben. Soms heb je van die lastige houdingen en dan zijn gladde zweethandjes niet erg handig. Tadaaa, daar is droogshampoo voor. Lees hier elf dingen die je nog niet wist over yoga. 

6. Schuifspeldjes blijven nu wel zitten
Iedereen heeft last van het probleem dat schuifspeldjes niet blijven zitten in je haar. Problem solved: spray er wat droogshampoo in en je hebt nergens last van. Zo wordt het wat stugger en blijft het beter zitten. 

7. Volume
Droogshampoo zorgt echt niet alleen voor een frisse uitstraling van het haar. Wil je weten hoe je haar vet wordt? Lees het in dit artikel. Vind je je haar te plat en wil je een volume boost? Spray er dan wat droogshampoo in. Wat een topproduct is het ook. Van alle markten thuis. 

8. Deo
Geen deodorant bij de hand, maar wel toe aan verfrissing onder je armen? Dan pak je toch gewoon droogshampoo! Door het zetmeel en talkpoeder wordt je huid droog. Daarnaast ruikt het ook nog eens lekker, dus dat zit wel goed. Let wel op: gebruik dit alleen bij nood, dus niet elke dag. 

9. Nooit meer statische kleding
Iedereen heeft een hekel aan statische kleding. In plaats van haarlak, kun je vanaf nu ook droogshampoo gebruiken, want het werkt perfect. Ideaal dus. 

Ben je op zoek naar geschikte droogshampoos? Kijk dan even hieronder. 

droogshampoo1. Droogshampoo | Lee Stafford | €9,30 bij Douglas

batiste droogshampoo2. Droogshampoo | Batiste | €4,88 bij Drogisterij.net

droogshampoo andrelon3. Droogshampoo zomerblond | Andrélon | €4,13 bij Drogisterij.net

Beeld: Pixabay | Bron: Cosmopolitan.com, Monstyle.nl, goodhousekeeping.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved