Lifestyle

6 dingen die jij leert als je eindelijk eens alleen bent

Je bent één weekend niet in de stad te vinden met je vriendinnen en je hebt gelijk al het gevoel dat je van alles mist. Wat saai hé, zo’n avondje alleen op de bank? Nou, zo’n avondje hoeft juist helemaal niet saai te zijn. Je moet gewoon proberen te houden van het feit dat je een avondje helemaal voor jezelf hebt. En als het eenmaal gelukt is om genoeg te hebben aan je eigen gezelschap, dan zullen de volgende dingen gaan gebeuren.

♥ Je voelt je veel energieker
Het is leuk om met mensen te socializen, maar op den duur is het toch ook wel heel erg vermoeiend. Steeds weer je best doen om te communiceren met mensen tijdens het uitgaan. En dat kan alleen schreeuwend natuurlijk, want anders kom je niet boven de muziek uit. Tot in de late uurtjes in de stad hangen zorgt er sowieso niet voor dat je veel energie krijgt. Op zondag zul jij erachter komen dat het af en toe best lekker is om veel nachtrust te pakken. Nu heb je nog wat aan je zondag!

♥ Je gaat meer waarde hechten aan je relaties
Als je het op een gegeven moment fijn vindt om alleen te zijn, mogen de mensen met wie jij op wilt trekken zich vereerd voelen. Je geeft je me-time op om tijd met andere mensen door te brengen. Je wordt selectiever in het kiezen van de vrienden voor wie jij je tijd op wilt geven. Zo kom je er ook achter wie je tijd niet waard is.

♥ Je gesprekken worden beter
Je bent vaker alleen en bent dus wat minder vaak met je vriendinnen te vinden. Maar wanneer jullie elkaar zien hebben jullie elkaar de meest interessante en belangrijke verhalen te vertellen. Je ziet elkaar minder vaak en maakt dus ook minder vaak dingen samen mee. Je gesprekken worden er een stuk beter van.

Alleen gezelschap vermaken♥ Je hoeft je niet voorbeeldig te gedragen
Wanneer je omringd bent door mensen gedraag je je veel voorbeeldiger dan normaal. Geen scheten laten, niet boeren, anders word je raar aangekeken. Als je in je eentje bent kun je dat allemaal lekker wel doen. Even tijd om he-le-maal jezelf te zijn.

♥ Je voelt je minder ‘jugded’
Er is niemand om jou te vertellen wat je wel en niet moet doen. Niemand dus die je een opmerking geeft over die rare serie die je leuk vindt. Je kunt gewoon kijken, eten en doen waar je zin in hebt. Geen vriendin die een ander idee heeft voor de opvulling van jullie middag. It’s up to you.

♥ Je kunt je favoriete chill-outfit aan
Geen panty, rokje en body aan. Nee, in plaats daarvan kun je gewoon je favoriete huispak uit de kast trekken. Niks is lekkerder dan even helemaal tot jezelf komen in een fijne outfit. Geen bh aantrekken is daarbij ook heerlijk. Er is toch niemand die je ziet, dus waarom niet?

Bron: yourtango.com, buzzfeed.com, | Beeld: pixabay

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook