Lifestyle

Dit zijn de signalen voor het einde van jullie relatie

Jullie zijn al een behoorlijke tijd samen. Het gaat redelijk, maar lang niet alles is koek en ei. Hij doet vaak lief en voor het grootste deel van de tijd hebben jullie de grootste lol, maar soms voelt het gewoon even niet helemaal goed. Hij gedraagt zich vreemd en geeft wat rare signalen af. Misschien is het onschuldig en maak je je zorgen om niks, maar doet hij één van deze dingen? Dan weet je dat je er beter een eind aan kunt maken.

Jongens zijn niet altijd duidelijk en hebben soms gewoon een gebruiksaanwijzing nodig, dat is duidelijk. Zeker als je net aan een verse, nieuwe relatie bent begonnen kun je soms over minder goede kanten van je lief heen kijken. Je zit nog zó op die roze wolk. Toch zijn er een aantal dingen die er op lange termijn voor kunnen zorgen dat je relatie stukloopt. Je kunt maar beter op tijd doorhebben welke dingen dit zijn, dus daarom helpen wij je.

♥ Hij is onzeker
Misschien lijkt het in het begin een schattige eigenschap, maar onzekerheid is zeker iets wat jullie relatie om zeep kan helpen. Als hij onzeker is over jullie relatie kan er een moment komen waarop jij het gevoel hebt dat hij je niet meer vertrouwt. Wat doe je als je iemand niet vertrouwt? Je gaat diegene controleren. Vertrouwen is één van de meeste belangrijke dingen in een relatie en moet vanaf het eerste moment al duidelijk aanwezig zijn.

♥ Hij is niet attent
Als je in een relatie zit, doe je als het goed is alles om de ander een goed gevoel te geven. Althans, zo hoort het te gaan. Als jij maar dingen blijft doen om hem te pleasen, maar hij doet nooit dingen voor jou? Dan kun je je daar behoorlijk aan gaan ergeren. Kleine dingen als jouw lievelingschocola meenemen of op de terugweg van zijn werk een bosje bloemen voor je kopen, dat zijn dingen die jullie relatie zo bijzonder maakt.

Wanneer een relatie al wat langer gaande is, krijgen mensen vaak het gevoel dat ze niet meer zo hun best hoeven te doen. Maar dat is onzin. Je moet juist je best blijven doen om jullie relatie sterk en levendig te houden. Besef je wel dat dat ook weer niet alleen van zijn kant hoeft te komen. Ook jij hebt je aandeel in een relatie.

relatie liefde uitmaken♥ Hij komt niet opdagen
Hij hoeft natuurlijk niet echt geïnteresseerd te zijn in hockey, maar hij kan best af en toe aan de kant van het veld verschijnen om zijn vriendin aan te moedigen. Het is heel belangrijk om interesse te tonen in de interesses van de ander. Op kleine en grote moment in het leven van je lief hoor je er te zijn. Gewoon, om het samen mee te kunnen maken. Het laat zien dat je achter elkaar staat en elkaar support geeft. Is hij er nooit of is hij altijd te ‘druk’ om tijd vrij te maken? Dan toont hij daarmee niet echt veel belangstelling in jouw leven. In de toekomst kan dat zeker lastig worden.

♥ Hij heeft alleen maar kritiek
Bij alles wat je zegt voel je alweer een opmerking tegemoet komen. Als je partner vaak kritiek heeft op dingen die jij zegt of doet, kun je daar behoorlijk onzeker van worden. In een relatie hoor je niet op te hoeven passen met wat je zegt of doet, maar moet je juist jezelf kunnen zijn. Natuurlijk is het helemaal niet erg om af en toe kritiek te geven, want dat hoort er gewoon bij. Maar overdrijven is ook een vak. Vind jij het sowieso lastig om om te gaan met kritiek? Lees dan dit artikel met tips.

Bronnen: yourtango.com, cosmopolitan.com, realsimple.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook