News

Temptation Alex veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf

Er gaat geen dag voorbij zonder een Temptation Island update. Ook vandaag is het weer raak, alleen dit keer gaat het om een ex-deelnemer. Alexander Maas, beter bekend als Temptation Alex uit het vorige seizoen van Temptation Island is veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf. Ai...

Geweld
Afgelopen maart was Alexander samen met Temptation Island deelnemers Danyla, Ken en Lise een avondje stappen. Toch liep de avond compleet anders dan gepland en had het grote gevolgen voor Alex... Toen de groep na flink feesten honger begon te krijgen besloten ze op zoek te gaan naar een shoarmazaak, as you do. ;-) Veel zaken waren echter al gesloten en dat kon Alexander niet goed hebben. Hij werd zo agressief dat hij zelfs probeerde achter iemand anders zijn auto te kruipen. Wow! Ook deed hij een poging om de sleutels van de auto af te pakken. Toen dit niet lukte besloot de spiebundel de persoon in kwestie te gaan schoppen. Hieraan hield de man twee gebroken ribben over.

Rechtszaak
Het bleef even onduidelijk maar vandaag is dan toch duidelijk geworden dat Alexander drie maanden gevangenisstraf krijgt. Dat wordt voorlopig even geen vieze dingen doen. ;-) Eerder zei Alex over de zaak: "Het hele verhaal slaat nergens op. Ik was die avond niet op stap met vrienden, maar ik had een booking van een club samen met Danyla. We sliepen letterlijk op 500 meter verderop in een hotel. Het verhaal is afkomstig van een hopeloze fan die probeert in de media te komen met een incident dat nooit heeft plaatsgevonden. Ik heb ook nooit bericht gekregen over een rechtszaak, dus het zou bizar zijn als deze überhaupt plaats zou vinden."

Bron: HLN, RTL Boulevard | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved