News

Deze Temptation Island 2018 verleider woog vroeger 140 kilo

De eerste twee afleveringen van Temptation Island zitten er alweer op. OMG, wat was het weer heftig! De verleiders doen ontzettend hun best om de vrouwelijke deelnemers te versieren. En met al die spierballen is dat niet al te moeilijk. ;-) Toch is dit niet altijd zo geweest. Eén van de deelnemers van Temptation Island 2018 was vroeger namelijk 140(!) kilo.

Overgewicht
Als je Tijs Luyten ziet lopen zou je niet zeggen dat deze hottie vroeger 140 kilo woog. Toch had de Temptation Island verleider vroeger last van morbide obesitas. "Als het zomer was en alle jongens buiten in hun short gingen zwemmen, stond ik daar in mijn dikke trui. Ik durfde niet. Ik wilde mijn lichaam verbergen, want ik schaamde mij dood om hoe ik eruit zag."

Gastric bypass
In 2012 liet Tijs een gastric bypass uitvoeren, wat ervoor zorgde dat zijn leven compleet veranderde. Hij viel af met een gezonder eetpatroon, begon met bewegen en stopte met drugs. "Ik voel mij top! Ik weeg nog 85 kilogram. Maar het allerbelangrijkste: voor het eerst voel ik mij écht gelukkig", aldus Tijs.

Psstttt.... Hier check je aflevering 3 al!

Tempation Island 2018Bron: HLN, RTL Boulvard | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved