Lifestyle

17 dingen die je liever doet dan belastingaangifte 2017

Heb jij ook een baantje in de supermarkt, horeca of in een kledingwinkel? Dan is de kans groot dat jij binnenkort extra geld terugkrijgt van je (bij)baantje. Het is namelijk weer tijd voor belastingaangifte 2017. Hoewel extra geld altijd welkom is (come to mama), is belastingaangifte doen niet echt onze favoriete bezigheid… We vinden belastingaangifte 2017 zelfs zó erg dat we liever één van de volgende rotklusjes doen, dan belastingaangifte 2017. Jij ook?

Belasting terugvragen
Een nieuwe jeans, blazer, jurkje of een paar nieuwe schoenen; wij meiden zijn dol op winkelen. Om onze shopsessies te betalen werken we ons vaak een slag in de rondte met vakkenvullen of glazen wassen. Over het geld dat we verdienen met werken betalen we belasting. Maar wist je al dat je een deel van dat geld terug kan vragen? Hier moet je wel je belastingaangifte 2017 voor invullen. Hoewel we altijd blij worden van wat extra cash, stellen we belastingaangifte 2017 massaal uit. Ben jij ook een held in het uitstellen van belastingaangifte 2017? Dan doe jij vast en zeker ook liever één van de volgende klusjes in plaats van belastingaangifte 2017.

Belastingaangifte 2017
Belastingaangifte is nu eenmaal een uitvinding van de duivel. Het is een mega rotklus en niemand snapt wat je nu eigenlijk precies moet invullen. Uiteindelijk beland je altijd bij je vader om hulp. Thanks dad. ;-) Belastingaangifte 2017 is dus niet echt iets waar we voor staan te springen, maar door je belastingaangifte 2017 op tijd in te vullen krijg je wel extra geld terug. Van dit ‘gratis’ geld kun jij weer mooi gaan shoppen.

Weet je niet goed wat je allemaal moet regelen van de belastingdienst 2017 en wat belastingaangifte 2017 precies inhoudt? Bekijk dan dit artikel voor meer informatie over belasting terugvragen.

Rotklusjes
Omdat letterlijk álles beter is dan belastingaangifte 2017 zetten we 17 klusjes onder elkaar die we liever doen dan belastingaangifte 2017:

1. Waxen
Mega pijnlijk, maar je ligt nog liever een half uur pijn te lijden dan dat je twee minuten moet focussen op je belastingaangifte 2017.

2. Je huis schoonmaken
Je bent liever in de weer met CIF en Allesreiniger dan met die blauwe envelop. 😉

3. Boodschappen doen
Zelfs boodschappen doen wordt spannend wanneer je belastingaangifte 2017 thuis op je hebt wachten.

4. Nagellak op kleur sorteren
Rond maart heb je in één keer onwijs de behoefte om je nagellakcollectie uit te zoeken. #uitstelgedrag

5. Sokken uitzoeken
Eindelijk is het tijd om die ‘verdwaalde’ sokken eens uit te zoeken. Je weet wel, die sokken die altijd alleen over blijven. Tijd om zijn broertje of zusje te zoeken.

6. Huiswerk maken
Een hoorcollege voorbereiden? Of drie hoofdstukken huiswerk maken? Kom maar door! Alles beter dan belastingaangifte 2017.

7. Koelkast uitzoeken
Ah, je was helemaal vergeten dat je nog een fles chocoladesaus achterin de koelkast had staan. Life is good. <3

8. Foto’s uitzoeken
Het is een klus die je al jaren uitstelt: foto’s uitzoeken. Toch is vandaag dé dag dat je eindelijk een fotoalbum gaat maken van je vakantie in Italië in 2009.

9. Wachten totdat je nagels droog zijn

10. Je mailbox sorteren
Heb jij ook nog 8347674 ongeopende mail in je mailbox staan? Tijd voor verandering!

11. Pennen uitzoeken
Ga er maar eens goed voor zitten en zorg dat je genoeg papier hebt. Jij gaat vandaag al je pennen uitzoeken. Zolang je maar niets hoeft in te vullen voor je belastingaangifte 2017.

12. Koffer uitpakken
Je leeft al zo’n twee maanden uit je koffer nadat je een weekendje naar Madrid bent geweest. Sorry not sorry. Nu het weer tijd is voor belastingaangifte 2017 kun je misschien eindelijk die koffer eens uitpakken.

13. Doucheputje schoonmaken
Dit bewijst hoe erge hekel we hebben aan belastingaangifte 2017.

14. Vaatwasser uitruimen
Dit klusje was nog nooit zó leuk.

15. Bed opmaken
En je moeder hoefde het niet eens te vragen! Is er tenminste één iemand blij met belastingaangifte 2017. 😉

16. Apps uitzoeken
Een mega vervelde klusje, maar het zorgt wel dat je geen tijd hoeft te stoppen in je-weet-wel (belastingaangifte 2017).

17. Schoenen poetsen
Komt eindelijk dat setje schoenpoets van pas die je tien jaar geleden op de camping gewonnen hebt. Thanks belastingdienst 2017. 

Beeld: iStock