News

McDonald’s komt met een McFlurry met paaseieren

Yes, nog 12 nachtjes slapen en dan is het alweer Pasen! Een tafel vol broodjes, feeststollen en uiteraard -het belangrijkste- paaseitjes! Daar dacht McDonald’s blijkbaar hetzelfde over, want de fastfoodketen komt tijdens Pasen met een McFlurry met, jawel, paaseieren. Dus ben jij dol op McFlurry en paaseieren dat moet jij deze hemelse combinatie proeven.

McFlurry 

Welke McFlurry is jouw favoriet? Kies jij standaard voor M&M’s of ga jij liever voor Oreo? McDonald’s lanceert tijdens Pasen een nieuwe variant op de McFlurry, namelijk de ‘McFlurry crème egg’ . Dit klinkt alleen al fantastisch, toch? Deze fantastische combinatie bestaat uit vers softijs, zoals alle andere McFlurry’s, en stukjes Cadburry’s paaseieren. Dit zijn niet zomaar paaseieren, maar paaseieren met melkchocolade van buiten en een vulling van crème vanbinnen. Hallo, hemel op aarde! Niet voor niks dat een lepel van dit paasei beschreven wordt als de hemel op een lepel ;-).

 

Een bericht gedeeld door Cadbury UK (@cadburyuk) op

Komt de McFlurry naar Nederland?

Op dit moment zijn de McFlurry’s (helaas) alleen in Australië en Canada beschikbaar, maar we hopen natuurlijk dat ze voor Pasen nog bij de Nederlandse McDonald’s filialen worden verkocht. Fingers crossed!

Bron: Pretty52 | Beeld: Pixabay