Zoveel kost het om een Temptation-deelnemer te boeken voor je verjaardag

News door Maudy

Donderdag begint officieel het derde seizoen van het meest spraakmakende programma op televisie: Temptation Island. Hoewel de eerste twee afleveringen nog niet op televisie zijn verschenen, weten we door Videoland al dat het nieuwe seizoen het meest spraakmakende óóit gaat worden. De deelnemers van Temptation Island 2018 zijn nu al mega populair en worden veel geboekt voor feestjes. Maar goedkoop is dat niet...

Temptation Island 2018
Wanneer je meedoet aan Temptation Island word je automatisch een celeb. Kijk maar eens naar ex-deelnemers Pommeline en Geneviève. De deelnemers zijn daarom ook graag geziene gasten op feestjes en evenementen. Lijkt het jou leuk één van de deelnemers van Temptation Island 2018 te boeken voor een feestje? Dan moet je even flink spraren... Voor 1,5 tot 2 uur betaal je namelijk €475. Dat is €25 meer dan wat de deelnemers vorig jaar vroegen. “De vraagprijs is voor elke deelnemer, ongeacht zijn of haar toekomstige populariteit, dezelfde”, aldus Gilles Gobin van Star Entertainment.

Wil je dat een koppel samen komt? Dan betaal je twee keer €475. Toch zijn lang niet alle combinaties mogelijk, “bijvoorbeeld omdat ze intussen uit elkaar zijn, of om de spanning erin te houden en het einde van het programma niet te verklappen.” De meest geboekte deelnemers van vorig jaar waren Herbert en Jolien, Pommeline, Ken, Ashley en Parastoo.

Temptation Island 2019
Wees niet bang dat je in een zwart gat valt na het derde seizoen van Temptation Island. Er komt namelijk sowieso een vierde seizoen (yay!) en je kan je zelfs al opgeven. Hier lees je daar meer over.

Temptation Island 2018Bron: Nieuwsblad | Beeld: iStock