News

Yes! Er komt een vierde seizoen van Temptation Island en je kan je nu al opgeven

Het nieuwe seizoen van Temptation Island moet nog beginnen, maar zojuist is bevestigd dat er een vierde seizoen komt. Yes! Ben jij een geboren verleidster en weet jij alle mannen om jouw vinger te winden? Geef je dan nu snel op voor het vierde seizoen van Temptation Island en wie weet zien we jou dan wel binnenkort shinen op televisie.

Jaaa, het is officieel: er komt een vierde seizoen van Temptation Island!. Ondanks dat het nieuwe seizoen nog moet beginnen (check hier waar je de aflevering morgen gratis kunt kijken), kunnen we voorlopig dus blijven genieten van al het drama dat Temptation met zich mee brengt. We like!

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en wel in voor een avontuur? Geef je dan snel op door een mail te sturen naar info@multacasting.nl met het onderwerp ‘Temptation’. Let op: je moet wel half april 2 weken weg kunnen.

Wil je meer weten over de koppels die meedoen aan Temptation Island 2018? Of ben je benieuwd welke verleiders en verleidsters het de koppels dit jaar extra moeilijk gaan maken? Volg dan Girlscene op Facebook. Zo ben je altijd op de hoogte van alles rondom Temptation Island 2018. 

Beeld: iStock

Must reads 👀