News

Molly (23) werd vermoord door haar Tinder date

Naar links swipen of toch naar rechts? Tinder lijkt een onschuldige manier om je prins op het witte paard te ontmoeten, maar toch kan Tinder ook gevaarlijk zijn. Helaas is de 23-jarige Molly hier het bewijs van. Zij werd vermoord door haar Tinder date. Lees hier het heftige verhaal.

Tinder
Afgelopen juni werd de 23-jarige Molly bruut vermoord door haar ex-vriend Joshua. De twee kwamen elkaar tegen op Tinder en waren meteen een match. Voor zeven maanden waren ze een koppel, totdat Molly het besloot uit te maken. Ze hadden al een tijdje problemen en Molly was er helemaal klaar mee. Ze vond haar vriendje onverantwoordelijk en kinderachtig. Daarnaast had ze het idee dat ze onder druk werd gezet door haar vriend. Op 17 juni besloot ze daarom een punt te zetten achter de relatie. Twee weken later, op 29 juni, werd ze vermoord.

Paranoïde
Toen Joshua hoorde van de break-up was hij not amused en ontzettend boos op Molly. Hij plaatste constant gemene comments onder haar foto’s en liet iedereen geloven dat Molly aan de drugs zat. Ondanks dat Molly aangifte deed bij de politie, deed de politie niets voor haar. Net voordat Joshua haar vermoorde schreef ze nog via Whatsapp hoe paranoïde ze was “Het lijkt wel alsof ik constant over mijn schouder moet kijken”.

Vermoord door ex
Molly had al bij meerdere mensen aangegeven dat ze bang was voor haar ex en dacht dat hij haar iets aan ging doen. Ze was extra bang omdat haar ouders twee weken weg zouden gaan. De politie nam haar niet serieus, maar Molly was constant op haar hoede. Toen Joshua haar volgde naar de sportschool wist ze dat het menens was en stuurde ze snel een berichtje naar haar moeder. Deze adviseerde haar direct naar huis te gaan en dat deed ze ook. Toen Molly thuis uit de auto wilde stappen kwam Joshua op haar af en stak haar met een mes. Helaas kwam hulp voor Molly te laat en overleed ze aan haar verwondingen. Waarom Joshua Molly precies dood stak blijft één groot vraagteken. Wel was hij zich bewust van zijn acties en gaf zichzelf direct aan bij de politie.

Bron: Metro, Telegraph | Beeld: iStock

Must reads 👀