News

Dit waren de meest spraakmakende koppels van First Dates

Elke dinsdagavond is het tijd voor één van de leukste programma's op de Nederlandse televisie: First Dates. In het programma worden singles aan elkaar gekoppeld aan de hand van een blind date. De makers van het programma koppelen de stellen aan elkaar, maar dat gaat niet altijd goed... Gelukkig voor ons levert dat hilarische uitspraken en beelden op. Kijk je mee?

Jaap & Nicole
Jaap is by far de meest spraakmakende persoon in deze aflevering. Jaap loves to be extra, hij stelt zich namelijk wel drie keer voor... Deze extravagante verschijning is gematcht aan de 25-jarige Nicole die een waslijst aan studies heeft gevolgd. Zij houdt ook wel van een beetje drama, ze wil namelijk een grootse bruiloft waar alles om haar draait. Jaap uitte zijn spanningen met een zenuwachtig giechelend lachje dat nog steeds op onze netvliezen (en trommelvliezen) gebrand staat. Als klap op de vuurpijl heeft Jaap een gedichtje voor Nicole geschreven, deze had hij onder haar bord verstopt. Het mocht helaas allemaal niet baten, want de twee stonden niet open voor een tweede date.

Brando & Pleun
Mogen wij even een applaus voor Pleun en haar geweldige idee: de menstruatiebox. Elke maand tampons, maandverband en chocolade opgestuurd krijgen? Pleun regelt het voor je! "Vandaag is rooooood..." zong de gezellige Pleun. Ze maakte een feestje van de date en begon meteen met een Mojito, want niet aangeschoten is altijd mis... 

Pepijn & Charley
Beide zijn een opvallende verschijning, niet gek dat ze aan elkaar gematcht zijn. Pepijn is pas 26, die zagen wij niet aankomen! Pepijn rolde naar eigen zeggen makkelijk zijn eerste 'relatie' in, maar vindt het nu lastig om op vrouwen af te stappen. Hetzelfde geldt voor Charley, die een papegaai heeft als beste vriend. Gelukkig nam ze het beest niet mee tijdens de date. Charley hield van baarden, maar stond niet open voor een tweede date. Arme Pepijn, forever alone.

Op Twitter gaf iedereen weer zijn ongezouten mening en dat vinden wij stiekem best wel grappig: 
 

De volledige aflevering bekijk je hier.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved