Pizzalovers opgelet: deze bruisbal ruikt naar pizza

News door Maudy

Is pizza voor jou meer dan 'gewoon eten'? En zou jij het liefst elke dag willen genieten van een heerlijk stuk pizza? Wij wel in ieder geval! ;-) Natuurlijk is dit niet echt gezond voor je, maar er is nu een manier om elke dag te genieten van pizza zonder een gram aan te komen. Er bestaat namelijk een bruisbal met de geur van pizza. Waaaaaat!

Pizza bruisbal
De Etsy shop Bathesda Boutique snapt dat eten en in bad gaan de essentials van het leven zijn. Daarom besloot de eigenaresse van de shop the best of both worlds samen te voegen en een eigen online winkel te beginnen. Via haar Instagram en Etsy-pagina verkoopt ze de mooiste bruisballen mét de geur van eten. OMG! De bruisballen zien er dus niet alleen uit als pizza, maar ruiken ook nog eens naar pizza. We krijgen er gewoon honger van. ;-)

Niet zo dol op pizza? Er is ook een variant met koffie en bacon. Yum! Daarnaast verkoopt ze ook bruisballen in de vorm van lippen, unicorns en minions. Good to know: de eigenaresse van de shop maakt alles zelf en beschildert elke bruisbal met de hand. De bruisballen zijn ook nog eens super betaalbaar en kosten slechts vijf euro. Kassa!

Wil jij genieten van een bad dat ruikt naar pizza? Shop dan hier jouw bruisballen.

 

 

 

As promised... Monster Pizza Demo!!!#monsterpizza #halloween

Een bericht gedeeld door Bath Bombs with PRIZES (@bathesda_boutique) op

Bron: Huffingtonpost | Beeld: iStock