News

Forever 21 maakt plaats voor deze modewinkel

Afgelopen week schreven we op Girlscene al over het nieuws dat Forever 21 in Amsterdam gaat verdwijnen, maar lang treuren hoeven we niet. Zojuist is namelijk bekend gemaakt welke winkelketen het pand gaat overnemen. Heb jij een dagje shoppen in onze hoofdstad gepland staan? Dan kun je binnenkort ook een bezoekje brengen aan déze nieuwe winkel...

Uniqlo
Officieel wordt het grote nieuws pas in februari naar buiten gebracht, maar voor nu is het 99,9% zeker dat het Japanse merk Uniqlo het pand van Forever 21 over gaat nemen. Het pand aan de Rokin in Amsterdam wordt de eerste vestiging van het merk in Nederland. Wel heeft Uniqlo al een distributiecentrum in Roosendaal. De stap naar onze hoofdstad lijkt daarom ook een logische keuze. Uniqlo zal 4500 vierkante meter van Forever21 overnemen. Daarnaast zal een deel als kantoorruimte worden ingericht.

Wereldwijd
Uniqlo heeft al meerdere winkels in Azië, maar is sinds 2001 ook in Europa te vinden. Zo kun je al shoppen bij Uniqlo in Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Duitsland en Spanje. En binnenkort dus ook in Amsterdam, we like!

Bron: Vastgoed Journaal: Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved