Fashion

Oh nee! Heel slecht nieuws over Forever 21 in Amsterdam

Bestaat de helft van je garderobe uit items van Forever 21? Houd je hart dan maar vast, want er is heel slecht nieuws over de kledingketen. De winkel kwam vier jaar geleden naar Amsterdam. Super leuk, want nu kun je ook altijd een bezoekje brengen aan Forever 21 tijdens een shopdagje in onze hoofdstad. Maar daar komt heel snel verandering in... 

Reorganisatie
Pak de tissues er maar bij: Forever 21 in Amsterdam gaat sluiten. That's right. De budget-kledingwinkel verdwijnt uit onze hoofdstad. En heel snel ook, de winkel sluit al over een maand. Het nieuws is naar buiten gebracht door general manager Benjamin Colin, via een bericht op LinkedIn. De manager meldt dat Forever 21 in Amsterdam gaat sluiten en daarom vindt er een enorme reorganisatie plaats waarbij meer dan honderd werknemers hun baan verliezen. 

Rotterdam
Volgens de manager sluit Forever 21 in Amsterdam niet omdat het financieel slecht gaat, maar omdat er een nieuw strategisch plan wordt uitgevoerd in de komende jaren. "Soms moet je een stapje terug doen om er weer twee vooruit te zetten," aldus Colin. Gelukkig verdwijnt Forever 21 niet volledig uit Nederland. De winkel in Rotterdam blijft gewoon open.  

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved