Fashion

OMG! In deze winkel scoor je een kerstoutfit vanaf €9,99

Het voordeel van de decembermaand? Dat is natuurlijk het vinden van de perfecte outfit voor de feestdagen. Maar wie weet heb jij je studiefinanciering alweer opgemaakt of wacht je nog tot je salaris binnenkomt. Met andere woorden: je hebt helemaal niet zoveel geld om een toffe look samen te stellen. No worries, Girlscene weet in welke winkel jij betaalbare kleding scoort waarmee jij de show steelt!

De decembermaand maak je zo duur als je zelf wilt, maar één ding is zeker: aan je outfit hoef je absoluut geen fortuin uit te geven! Heidi Klum heeft namelijk weer de handen ineen geslagen met Lidl en geloof ons als we zeggen dat je meerdere items uit de collectie aan je garderobe wil toevoegen. Wij hebben extra leuk nieuws voor jullie! Vanaf vandaag is er al een exclusieve online voor verkoop van de Heidi Klum Collectie 2 #letscelebrate via webshop. Vanaf 4 december ligt Heidi's #LETSCELEBRATE collectie in de schappen en wauw, wij hebben onze favorieten al gevonden. 

lidl heidi klum
Pailletten, fluweel en faux fur... de #LETSCELEBRATE collectie valt op Girlscene HQ mega goed in de smaak. We dragen nog steeds de items van Heidi's eerste collectie zoals je in dit artikel al kon zien, maar met de feestdagen in het vooruitzicht komt het wel héél goed uit dat we weten waar we een paillettenjurk voor een leuke prijs kunnen scoren. Met prijskaartjes tussen de €9,99 en €39,99 wordt shoppen ineens een stuk leuker. Onze favorieten laten we je hieronder zien. Hallo, prachtige jurkjes en velours jassen! 

lidl velvet glitter kerst

Velvet top: €9,99 | Rok: €14,99

lidl kerstoutfit budget

lidl teddy jas

Teddy jas: €39,99

Op 4 december start de verkoop in ruim 400 filialen. Het grootste gedeelte van de collectie is online verkrijgbaar via lidl-shop.nl. Wees er snel bij, want de collectie is limited edition!

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lidl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved