Lifestyle

Hoera! Disney opent een derde park in Parijs

Disney fans opgelet, want dit nieuws mag je niet ontgaan! Kom je sinds kleins af aan al in Parijs om de parken te bezoeken en ben je van plan om dat nog heel water jaren te doen? Dan hebben we een leuk nieuwtje voor je, want Disney heeft plannen om uit te breiden. Dat betekent dat er nóg een park komt. WOEHOE!

De Mad Hatter Tea Cups en de Space Mountain krijgen er broers en zusjes bij, want Disney heeft grootse plannen. Het duurt nog even, maar de komende dertien jaar wordt er gewerkt aan een groots en nieuw park. Achter de schermen zijn ze al druk bezig met de uitbreiding, die hopelijk in 2030 klaar moet zijn.

Derde Disney park

De baas van Disney heeft al één ding verklapt: het park krijgt een superheroes thema! Op het Café Mickey forum wordt al hevig gespeculeerd over dit goede nieuws. Zo zou er misschien een Monorail komen om het derde park (dat toch wat verder weg ligt) te verbinden met de andere parken en zou er ook een nieuw hotel gebouwd worden. Wat we precies kunnen verwachten krijgen we waarschijnlijk de komende jaren nog niet te horen, maar dat het leuk wordt is een ding dat zeker is.

Beeld: iStock

Must reads 👀