Travel

YAS: De kerstmarkt in Maastricht wordt groter dan ooit!

2

Heb jij (stiekem) je kerstplaylist al weer op repeat staan? Wij wel... Het liefst halen we gelijk de kerstboom in huis, kopen we onze outfits nu al en gaan we alle kerstmarkten af. Goed nieuws voor alle kerstliefhebbers, want dit jaar is Maastricht dé place to be als het gaat om kerstmarkten. Deze bekende kerstmarkt in het zuiden van ons wordt namelijk groter dan ooit en wij moeten hierheen.

Kerstmarkt Maastricht

Heb jij ooit de kerstmarkt in Maastricht bezocht? Of het nou ja of nee is, na het lezen van dit artikel moet jij er ongetwijfeld (weer) heen. De kerstmarkt van Magisch Maastricht is namelijk helemaal vernieuwd. Dit jaar is er namelijk nóg meer te beleven in het zuiden van het land. Naast de heerlijke kerstsfeer vind je hier een schaatsbaan, reuzenrad en nog heel veel andere activiteiten. Om de stad aan te kleden worden alle chalets omgetoverd tot echte kersthuisjes met rode daken en kerstbomen. 

Magisch Maastricht

De kerstmarkt heeft als extra toevoeging dit jaar de 'Schatkamer van de Kerstman'. Dit is een reusachtige kerstwinkel met meer dan 10.000(!) kerstartikelen. Een hele goede reden om binnenkort een (kerst)shoptripje naar Maastricht te plannen dus ;-). Magisch Maastricht start op vrijdag 1 december en eindigt op maandag 1 januari. Dat betekent nog maar 15 nachtjes slapen!

Beeld: iStock | Bron: Magisch Maastricht

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden Annemiek Bos

    Is de kerstmarkt 24 december of 26 december ook geopend ?

  • 1 jaar geleden fleurdk

    Ik hou van de Kerstmarkt Ik heb Perle Bleue voor mijn zus gekocht

  1. 1