Lifestyle

In Amsterdam komt een mega kerstmarkt en daar wil jij bij zijn

Kerstliefhebbers opgelet! Voordat je de kerstboom optuigt en er pakjes onder legt is het van groot belang dat je eerst wat data in je agenda noteert, want er komt een mega grote, super vette kerstmarkt aan. Dit keer hoef je niet naar Leuven, maar kun je gewoon naar Amsterdam om je (kerst)hart op te halen. Lees snel verder voor alle informatie.

Kerstbomen, kerststallen, kerstkramen... Krijg je nóóit genoeg van kerst en kun je niet wachten om de boom neer te zetten en kerstfilms te kijken? Dan hebben we goed nieuws, want dan wil je ongetwijfeld naar de Amsterdamse Winterparade. 

Winterparade 2017

Twaalf dagen lang wordt de RAI namelijk omgetoverd tot een waar winterwalhalla en geloof ons als we zeggen dat er geen betere plek is om al helemaal in de kerstsfeer te komen. Er is zo ontzettend veel te doen dat je aan één dag misschien niet genoeg hebt. Naast de kerstmarkt is er namelijk ook een reuzenrad, spa, kermis, après-ski, schaatsbaan, bioscoop en een food market om maar een 'paar' dingen te noemen. OMG! 

De Winterparade vindt plaats tussen 21 december en 1 januari, dus er is in ieder geval genoeg tijd om vrienden en familie op te trommelen om met jou mee te gaan. De prijzen van een kaartje beginnen vanaf €7,50. We kunnen niets anders zeggen dan be there or be square. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved