Als je op deze link klikt zie je wie jouw vriendschapsverzoek op Facebook negeert

News door Renee

Weet je nog dat het ooit heel belangrijk voelde om zoveel mogelijk vrienden op Facebook te hebben? Dan heb je waarschijnlijk ook heel wat vriendschapsverzoeken uitgestuurd. Misschien denk je dat iedereen netjes heeft geaccepteerd, maar niets blijkt minder waar. Of in ieder geval, op de Girlscene redactie bleek we heel wat onbeantwoorde vriendschapsverzoeken te hebben!

Van meiden waarmee je iedere dag afsprak na school tot oude buurmeisjes: het is hartstikke leuk om hen een vriendschapsverzoek te sturen, maar daarom wel des te pijnlijker om er na jaren achter te komen dat het verzoek onbeantwoord blijft. Want hallo, jullie hebben toch een leuke tijd gehad? Waarom wil je dan geen vrienden worden op Facebook? Het leidt in ieder geval tot niet heel aangename
verrassingen als je er via de volgende link achterkomt dat er bepaalde mensen zijn die géén digitale vriend willen zijn van je.

Ben je benieuwd welke 'vrienden' blijkbaar helemaal geen zin hebben om iets met je verzoek te doen? Klik dan op deze link.

Beeld: iStock