Lifestyle

Met deze tips maak jij de tofste Sinterklaas surprise ooit

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land en dat betekent maar één ding: cadeaus. Misschien heb jij de luxe om alleen cadeaus uit te pakken, maar velen moeten eerst de handjes uit de mouwen steken, voordat ze zelf iets krijgen. Al het knutselgerei wordt voor de dag gehaald om de mooiste surprises te knutselen. Voor de mensen met twee linkerhanden hebben wij een aantal tips om de mooiste surprise te maken. 

1. Denk out of the box
De weg met de minste weerstand is natuurlijk om een grabbelton te maken van een kartonnen doos met een leuk inpakpapiertje eromheen. Origineel is het niet, dus bedenk eens iets anders. Het hoeft echt niet perfect uitgewerkt te worden, maar als het idee erachter maar goed is. Wat dacht je van een pinãta? Hoe hilarisch is het om te zien hoe je vader zich uitslooft om die pinãta kapot te slaan terwijl hij geblindoekt is? 

2. Budget winkels
Haal al je knutselgerei bij goedkope winkels als Action, Xenos, Wibra en Big Bazar. Voor een prikkie scoor jij de tofste dingen om een prachtige surprise te maken. Vergeet vooral de Flying Tiger niet. Deze winkel heeft hilarische spulletjes en er zit vast en zeker iets tussen voor jouw surprise. Als je cadeautjes zoekt, moet je vooral niet vergeten om deze winkel binnen te lopen. 

3. Begin op tijd
Begin niet een dag van tevoren met het bedenken van je surprise. Dat is gewoon te laat en je wil allesbehalve met lege handen aankomen. Wat dacht je ervan om een week nadat je je lootje getrokken hebt te beginnen? Zo kun je rustig aan de slag en hoef je niets af te raffelen. Jij wil ook een leuke surprise krijgen, dus daar staat natuurlijk wel iets tegenover. 

4. Doe inspiratie op
Iets origineels bedenken is het lastigste van allemaal. Hoe ga je iemand blij maken met een knutselwerk? We zitten niet meer op de kleuterschool, dus dat is een heel karwei. Gelukkig zijn een hoop mensen je voor geweest, dus genoeg inspiratie te vinden. Pinterest is echt de reddende engel als het gaat om surprises. Genoeg voorbeelden, zodat jij de tofste surprise ooit maakt. 

5. Maak een plan
Begin niet als een kip zonder te kop te knippen en lijmen. Maak eerst een plan hoe je het gaat aanpakken. Je wil natuurlijk dat jouw surprise de mooiste wordt en dat lukt alleen als je goed weet wat je wil doen. Maak dus voor jezelf duidelijk hoe je dit voor elkaar gaat krijgen, want dan maak je geen onnodige fouten. 

6. Kies de juiste cadeautjes
Het kiezen van de cadeaus is vaak lastig. Je weet nooit goed wat de persoon echt leuk vindt en waar je alles kunt halen. Daarnaast moet het ook nog goedkoop zijn, want het budget is niet groot. Of het niet al moeilijk genoeg is allemaal, moeten de cadeautjes ook nog in de surprise passen. Hier moet je dus van tevoren al over nadenken. Tja, een beetje knutselen is moeilijker dan je denkt. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook