Series & Films

Heel slecht nieuws voor de mensen met een Netflix-account

Dankzij Netflix hebben we heel wat uren achter de tv gespendeerd. Van Orange Is The New Black tot 13 Reasons Why en Riverdale: we zouden niet weten wat we zonder de streamingdienst zouden moeten. Heb jij een Netflix-account waar je zelf voor betaalt? Dan is er helaas slecht nieuws, want Netflix heeft zojuist een verandering doorgevoerd waar je niet blij van wordt...

Om de nieuwe afleveringen van Riverdale te kijken moet je nóg iets dieper in de buidel tasten. Netflix heeft de prijzen voor de abonnementen verhoogd. Dat geldt niet alleen voor nieuwe klanten, maar ook als je al een Netflix-account hebt. Alleen het basic-abonnement blijft qua prijs gelijk. 

Prijsstijging

Wat je gaat merken van de prijsstijging? Het Standaard-abonnement van Netflix (films en series in HD en twee schermen tegelijk) wordt een euro per maand duurder, dus je betaalt 10,99 in plaats van 9,99. Het Premium-abonnement stijgt met twee euro per maand naar 13,99. Als je al klant bent, krijg je op 19 oktober een e-mail met de wijzigingen. Mocht je het niet eens zijn met de nieuwe prijs, kun je jouw abonnement wijzigen of opzeggen. 

Goede doel

De prijsstijging is misschien niet leuk als je op je bankafschriften kijkt, maar uiteindelijk is het voor het goede doel. Netflix heeft de prijzen verhoogd zodat ze meer geld kunnen uitgeven aan hun originele series zoals Stranger Things en House of Cards. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved