Lifestyle

8 herkenbare situaties voor mensen die verslaafd zijn aan lippenbalsem

Je wordt gek wanneer je alleen al dénkt dat je je lippenbalsem bent vergeten en elke tien minuten breng je een nieuw laagje lippenbalsem aan. Bij droge lippen vraagt iedereen jou direct om hulp en jij hebt voor elke situatie een bijpassende balsem. Komt dit je bekend voor? Dan herken je de volgende situaties zeker weten... ;-)

Nu de dagen steeds korter worden en het met de minuut kouder lijkt, krijgen we weer last van winterkwaaltjes zoals droge lippen. Gelukkig is er altijd wel ergens in je make-up stash een lippenbalsem te vinden die je lippen binnen een mum van tijd weer kiss-proof maakt. Maar wist je al dat het smeren van lippenbalsem ook verslavend kan werken? Hoe dit precies werkt lees je in dit artikel. 

Herken jij jezelf in de volgende punten? Dan ben jij ook zeker méér dan dol op jouw lippenbalsem.

1. Je voelt je naakt zonder lippenbalsem

Jouw lippen voelen past compleet met een flinke laag lippenbalsem. Je voelt je haast naakt wanneer je geen lippenbalsem op je lippen hebt. Het idee alleen al, ieeh!

2. Je hebt voor elke situatie een andere balsem

Niet elke lippenbalsem is hetzelfde. Voor het slapen breng je een extra hydraterende lippenbalsem aan, overdag kies je voor een balsem met een kleurtje en in de zomer is het belangrijk dat je kies voor een lippenbalsem met een SPF.

3. Na het eten moet je meteen smeren

Na elk hapje van je lunch moet je eerst weer een nieuw laagje balsem aanbrengen. Jouw lippen zijn anders echt veel te droog.

Lippenbalsem verslaafd

4. De verpakking is alles

Natuurlijk heb je niet nóg een lippenbalsem nodig, maar die verpakking is zo leuk! Je komt namelijk niet elke dag een lippenbalsem tegen in de vorm van een koffiekopje.

5. Elke week begin je aan een nieuwe balsem

Een nieuwe week is niet compleet zonder nieuwe lippenbalsem. Op maandagochtend haal je weer een nieuwe uit de verpakking. Niet omdat je er zoveel hebt, maar omdat die van vorige week alweer op is. 

6. Jouw make-up collectie bestaat voor 70% uit lippenbalsem

Iedereen heeft wel één ding in zijn make-up collectie die ze sparen en waar ze geen genoeg van kunnen krijgen. Voor de één zijn dit oogschaduw palettes, voor de ander is dit lippenstift en voor jou is het lippenbalsem. Ieder zijn ding. 

7. Nieuwe lippenbalsem moét je gewoon proberen

Wanneer een merk een nieuwe lippenbalsem lanceert kun je het niet over je hart verkrijgen om deze te laten liggen. Je moet natuurlijk wel je oordeel geven als lippenbalsem lover.

8. Je wordt gek wanneer je geen lippenbalsem hebt

Je bent mentaal niet meer in staat te functioneren wanneer je geen lippenbalsem bij je hebt, of wanneer je lippenbalsem op is. De kans dat het tweede gebeurt is natuurlijk heel klein, maar soms komt het weleens voor dat je hem onderweg per ongeluk bent verloren. De horror!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook