OMG! Deze Netflix film lijkt exact op Mean Girls en je kunt 'm nu bekijken

Films & Series door Renee

Thank God dat ze de hele week regen voorspellen, want je hebt een buitengewoon goede reden om met een dekentje op de bank te kruipen. Zorg dat je vriendinnen langskomen met een reep Tony's Chocolonely en popcorn, want we durven te wedden dat je de nieuwe variant op de oh zo populaire Mean Girls film op Netflix óók wilt zien.

We kunnen het bijna niet voorstellen, maar als je gisteren Netflix niet hebt aangezet is dit nieuws je compleet ontgaan: de Netflix film #realityhigh is vanaf nu te bekijken en na het zien van de trailer zijn we eruit. Dit is de 2017 versie van Mean Girls!

#realityhigh

In de trailer zie je dat Dani Barnes net zoals Cady Heron de nerd van de klas is. Ze is zo gek op honden dat ze één grote wens voor haar toekomst heeft: dierenarts worden. Maar zodra ze tijdens haar werk de knapste vrijwilliger ever (Cameron) tegenkomt beginnen de problemen. Dani ziet dat hij een absolute hunk is, maar het populairste meisje van de school heeft al een relatie met hem. Regina George Alexa Medina wil niets van de chemie tussen Dani en Cameron weten en heeft een belangrijke missie... Het leven van Dani zuur maken. "Dacht je dat ik haar zomaar mijn vriendje laat jatten?!"


Beeld: Netflix