Lifestyle

8 redenen dat je lover van je houdt zonder woorden

Je hebt het ontzettend leuk met je lover en dat is op alle vlakken te merken. Jullie doen leuke dingen samen en dat voelt ontzettend goed. Jij tovert een glimlach op zijn of haar gezicht als jullie praten over koetjes en kalfjes. Het enige wat de ander niet tegen je zegt is dat hij of zij van je houdt. Is dit reden voor paniek? Nee hoor, de ander hoeft deze woorden echt niet letterlijk tegen je te zeggen. Als je jouw lover herkent in deze dingen, zegt dat al meer dan genoeg. 

Als je 'ik hou van jou' zegt, laat je iemand weten dat je echt om die persoon geeft. In sommige relaties hoor je deze woorden nauwelijks voorbij komen. Als je vriendje of vriendinnetje nog steeds werk maakt van de volgende dingen, weet je dat deze magische woorden eigenlijk niet nodig zijn. 


1. Hij of zij zoekt altijd een manier om met je te praten.
De ander blijft je berichtjes sturen over van alles en nog wat. Je lover wil gewoon met je praten omdat jij hem of haar gelukkig maakt. Wanneer je ingaat op de gesprekken krijgt de ander automatisch een glimlach op zijn gezicht. 

2. De ander maakt tijd voor je.
Het maakt niet uit wanneer jullie samen naar de dierentuin gaan, want je liefje zorgt er wel voor dat ie paraat staat. Hoe dan ook schuift de ander wat met zijn of haar andere afspraken zodat diegene met jou aapjes kan kijken. 

3. Je lover praat over de toekomst.
Je lover praat met jou over hoe de ander de toekomst ziet en wat diegene allemaal wil bereiken in het leven. Maar hij of zij is ook geïnteresseerd in jou, zoals vragen hoe jij over bepaalde dingen denkt en oprecht naar je luisteren. Dit is een teken dat de ander je vertrouwt en dat diegene zich helemaal relaxed is bij jou. 

4. Hij of zij herinnert alles wat je tegen hem hebt gezegd.
Alle kleine dingetjes die jij ooit verteld hebt, weet de ander na lange tijd nog na te vertellen. Wat je lievelingseten is en wat je hebt meegemaakt op vakantie, maar ook wat je als kind geweldig vond. Op latere momenten kan diegene dit nog steeds navertellen. 

5. Hij of zij beschermt je.
Of de ander nu eeb vest aan je geeft als je zegt dat je het koud hebt of dat diegene het voor je opneemt als anderen je lastigvallen tijdens het uitgaan, diegene wil je beschermen. Het zijn kleine dingetjes, maar dat zijn juist de signalen dat je crush echt om je geeft. Schattig toch?


 

6. Hij of zij raakt je regelmatig aan.
En nee, niet op een foute manier. Als de ander tussendoor heel subtiel een hand op je schouders, knie of heup legt, laat iemand merken dat de gevoelens real zijn. Geef toe, zelf vind je dit alles behalve vervelend. 

7. Hij of zij komt altijd bij je terug.
Hoe vaak jullie ook onenigheid hebben gehad en hoe vaak jij de ander al genegeerd hebt, diegene blijft altijd bij je terugkomen. Dat doet hij of zij niet voor niks want hij vindt je gewoon heel leuk. Je liefje houdt van je zonder woorden. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved