Lifestyle

Dit zijn 5 eigenschappen die jou erg aantrekkelijk maken

Of je iemand aantrekkelijk vindt verschilt per persoon. Er zijn weinig mensen die een hottie als Zac Efron niet knap vinden, maar oké, hem laten we er even buiten. Misschien heb jij wel een vriendin die op totaal andere jongens valt dan jij. Je zal dan geen ruzie krijgen over jongens in ieder geval 😉 Maar uiterlijk is niet alles. Deze vijf dingen die niets met uiterlijk te maken hebben, worden heel aantrekkelijk gevonden.  

1. Een open houding
Een persoon die open staat voor nieuwe ervaringen schijnt een pluspunt op te leveren bij de ander. Een open houding en uitstraling is aantrekkelijk. Iemand die positief is en veel vertelt over vrienden, familie en hobby’s scoort veel beter dan iemand die vaak chagrijnig en ongeïnteresseerd is.

2. Humor
Denk maar eens na over dingen die jij aantrekkelijk vindt bij een jongen. 100% zeker dat humor op het lijstje staat. Mensen vinden het leuk om te lachen en een glimlach is een van de aantrekkelijkste dingen aan het uiterlijk. Sommige mensen hebben zulke goede humor dat het soms niet anders kan dan hardop te lachen. Met humor kun je je ook uit bepaalde situaties redden. 

happy relationship3. Een goede luisteraar
Niets is zo fijn als iemand die écht naar je luistert als je wat kwijt wilt. Ook al praat iedereen liever over zichzelf, de ander leer je alleen kennen door te luisteren naar zijn of haar verhalen. Een goede luisteraar is een zeer aantrekkelijke eigenschap en bouwt vertrouwen op. Wees ook zeker trots als je deze eigenschap bezit. 

4. Intelligentie
Een IQ van 130 is niet nodig. Geen zorgen daarover, maar een beetje verstand is wel zo fijn. Durf je mening te geven en weet wat er speelt in de wereld. Normen en waarden worden erg op prijs gesteld door vrouwen en mannen knappen enorm af op meisjes die doen alsof ze dom zijn. Wees lekker jezelf en schaam je zeker niet voor een slimme opmerking!

5. Zelfvertrouwen
Iemand die weet wat hij/zij wilt bereiken in het leven en van uitdagingen houdt, is ontzettend aantrekkelijk. Zowel mannen als vrouwen vinden dat. Er is wel een grens, want arrogante personen zijn juist niet aantrekkelijk. Voel jezelf niet beter dan iemand anders. Vertel juist je zwakkere punten. Niemand is perfect en daarom zijn de niet-perfecte-dingen soms net zo leuk aan iemand. Kan jouw zelfvertouwen wel een boost gebruiken? Lees dan deze tips.

Beeld: iStock I Bron: yourtango.com, questmagazine.nl, mannengeheim.nl