Lifestyle

5x wat mannen écht denken wanneer jij hard to get speelt

Doen alsof je niet geïnteresseerd bent, niet gelijk op zijn moves ingaan en dagen zijn berichtjes niet beantwoorden. Hard to get spelen: we doen het allemaal, althans dat proberen we… Want je bent natuurlijk niet zo makkelijk te veroveren. Pas wel op dat je niet té hard to get speelt, want dit denken mannen dus blijkbaar echt als we hard to get (proberen) te spelen.

1. Ze is al bezet
Wanneer je na een week nog niets van je hebt laten horen of de derde uitnodiging voor een date afwijst is de kans groot dat hij begint te twijfelen. Toen hij je ontmoette dacht hij dat je nog ‘vrij’ was, maar hij heeft het natuurlijk nooit gevraagd…

2. Ze heeft last van bindingsangst
De eerste date zit erop. Hoewel jij het liefst morgen alweer met ‘m op date gaat en stiekem de toekomst al aan het uitstippelen bent wil jij niet ‘te makkelijk’ zijn. Je gaat daarom niet gelijk in op zijn voorstel voor een vervolgdate, maar laat hem nog even zweten. Doe dit niet te langen girls, straks denkt hij dat je last hebt van bindingsangst en geeft hij het op voordat je toeslaat.

3. Ze trekt bad boys aan
Mannen wachten niet eeuwig op je. Hoewel sommige mannen het juist een kick geeft een meisje te veroveren, zijn dit meestal de verkeerde types. Het moment dat je dan eindelijk aan hem toegeeft is voor het meestal het moment dat de lol eraf is en gaat hij op zoek naar een volgend project. Je mag dus af en toe best een kleine hint geven om te laten zien dat je hem stiekem toch best ziet zitten. En dan bedoelen we niet aan de bad boys hè ;-).

4. Ze heeft geen tijd voor liefde
Je hoeft niet gelijk na jullie eerste ontmoeting in te gaan op zijn date-voorstel van de dag erna, maar pas op dat hij niet gaat denken dat je een (te) overvolle agenda hebt. Als je tegen hem zegt dat je pas over vijf weken een gaatje vrij hebt, begint hij toch te twijfelen of je hem wel echt wil zien…

5. Ze is onbeleefd
Je bent trots op jezelf, want je hebt het beantwoorden van je crush al drie(!) dagen uitgesteld. Normaal zou je gelijk een berichtje terug sturen, want sinds je met hem appt verlies jij je telefoon geen seconde uit het oog, maar je wilt niet wanhopig overkomen. Ook de emoji’s met hartjes en blozende wangen probeer jij nog zolang mogelijk uit te stellen. Pas op dat het niet té kortaf overkomt, je wilt natuurlijk niet dat hij denkt dat je een ijskonijn bent.

Beeld: iStock | Bron: Yourtango.com, Elitedaily.com