Lifestyle

De leukste DIY projecten om in je vrije tijd mee aan de slag te gaan

Tja, wat moet je toch gaan doen met zeeën van tijd? Girlscene heeft de oplossing, namelijk de Crea Bea uithangen de komende week. Wil je je kamer nog opvrolijken of kan je nog wat schoolspullen gebruiken? Steek je handjes uit de mouwen en maak mooie creaties. Girlscene maakt het makkelijk voor je, want wij hebben de leukste DIY's al voor je uitgezocht. 

Er bestaan de leukste DIY's om van alles en nog wat de creëren. Leuke spulletjes voor in je slaapkamers zoals een zo'n toffe hangplant die op dit moment helemaal hip is. Ook op school ga jij de show stelen met jouw zelfgemaakte gadgets. Wil jij dit op tafel toveren? Bekijk dan snel de onderstaande DIY's. 

DIY's voor decoratie van je kamer

DIY's voor hippe schoolspullen
Zelf leuke potloden pimpen, een leuke boekenlegger maken of je schriften pimpen? Het is makkelijker dan je denkt en ontzettend handig voor op school. Als jij je klasgenootjes jaloers wilt maken, weet je wat je te doen staat. 

DIY's voor kleding
Vind jij het leuk om je eigen kleding te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ben je fan van de choker of wil je toch scheuren in je spijkerbroek? Kijk hieronder voor de video's. 

Iets leuks doen in de herfstvakantie, maar weet je niet wat? Klik hier voor de beste tips tegen verveling in je herfstvakantie. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved